Provjerite što naši klijenti misle o nama!

Provjerili smo kakva je percepcija Certifikata Poslodavac Partner:

Provjerili smo koje prednosti sudjelovanja u projektu Certifikat Poslodavac Partner ističu poslodavci.

Pokazalo se da više od 98% poslodavaca smatra da se s uključivanjem u projekt Certifikat Poslodavac Partner percepcija poslodavca u široj javnosti značajno mijenja na bolje!

Kao ključni benefiti od sudjelovanja u projektu za nositelje Certifikata ističu se:

  • employer branding
  • podrška u razvoju HR procesa
  • strukturirana analiza i benchmark
  • promocija i priznavanje važnosti HR funkcije
Provjerili smo kakva je percepcija Certifikata Poslodavac Partner:

Briga o ljudima, kao našoj najvećoj vrijednosti, iskazana je kroz izgradnju vlastitog sustava u Upravljanju ljudskim resursima. Ovim Certifikatom dobili smo potvrdu da su naši procesi gotovo u potpunosti usklađeni sa visokim standardima kvalitete, što nas čini sretnima...

i ponosnima i motivira nas da, slijedeći najbolje prakse, postanemo još bolji
Izvršni direktor korporativnih poslova
Marina Pulišić
Izvršni direktor korporativnih poslova, JGL

Kvalitetan odnos sa zaposlenicima značajan je dio naše kulture, a certifikat Poslodavac Partner ponudio nam je detaljnu analizu našeg pristupa tom bitnom pitanju. Iako je ovo priznanje za nas značajno, ono ujedno predstavlja i jednu vrstu obaveze prema samima sebi da...

visoku kvalitetu odnosa sa zaposlenicima održimo i u budućnosti. Veselimo se tom izazovu i nastojat ćemo opravdati ovu certifikaciju.
Generalni direktor
Ljubiša Mitof-Višurski
Generalni direktor, AbbVie Adria

Iznimno smo ponosni na veliku društvenu ulogu koju ostvaruje Fina GS i činjenicu da bilježimo porast radnih mjesta gotovo na dnevnoj bazi; osim toga trudimo se pružiti sigurnost i mogućnost razvoja svakom članu našeg tima, u čemu i leži stvarna snaga Tvrtke.

Predsjednik Uprave
Vedran Sabol
Predsjednik Uprave, Fina GS

Ponosni smo na činjenicu da su napredak i kontinuirano ulaganje u brigu o zaposlenicima prepoznati iz godine u godinu. Ovaj certifikat rezultat je predanog rada i visokog stupnja motivacije svih kolega u timu kojima ovom prilikom još jednom želim zahvaliti na tome. INA...

kao vodeća naftna kompanija u Hrvatskoj i regiji vodi računa o svojim zaposlenicima te ćemo nastaviti s daljnjim usavršavanjem naših programa i razvojem inovativnih i u struci prepoznatih vodećih praksi za naše zaposlenike.
Direktorica Upravljanja i razvoja ljudskih resursa
Vladimira Senčar Perkov
Direktorica Upravljanja i razvoja ljudskih resursa, INA Grupa

Ciklopea je ove godine proslavila slatkih petnaest godina uspješnog poslovanja i pored brojnih priznanja, moram priznati da nam je Certifikat Poslodavac Partner još uvijek jedan od onih na koje smo najponosniji. Naši su procesi upravljanja ljudskim potencijalima iz godine...

u godinu razvijeniji, a sve u skladu s tržištem i zahtjevima industrije. Sa zadovoljstvom ćemo unaprjeđivati svoje procese i u budućnosti te težiti izvrsnosti kao i do sada. 
Osnivačica i izvršna direktorica
Sandra Boljkovac Stojak
Osnivačica i izvršna direktorica, Ciklopea

Zadovoljstvo nam je da smo i ove godine potvrdili izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima, jer samo s kvalitetnim procesima i praksama možemo ispuniti očekivanja naših zaposlenika, kompanije, a u konačnici i društva u cjelini. Hrvatski Telekom kao predvodnik digitalizacije...

oblikuje nove generacije stručnjaka te ima odgovornost razvijati i prenositi znanja i vještine budućnosti. Brigom o svojim zaposlenicima, uvođenjem inovativnih modela razvoja karijere te digitalnim iskustvima za vlastite stručnjake i talente na tržištu rada želimo povezivati ljude s najboljim prilikama i stvarati atraktivno radno okruženje. Stvaranje preduvjeta za agilni način rada te osnaživanje zaposlenika za usvajanje stalnih promjena naša su ključna odgovornost.
direktorica Odjela ljudskih resursa za podršku poslovanju
Iva Lopac Butorac
direktorica Odjela ljudskih resursa za podršku poslovanju, Hrvatski Telekom

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2019. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Novosti

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija