Pogledajte kakve prakse imaju Poslodavci Partneri!

McDonald's Hrvatska

McDonald's Hrvatska

https://mcdonalds.hr/posao/

Broj zaposlenika: 1949

Industrija: Ugostiteljstvo

McDonald's Hrvatska, od dolaska na hrvatsko tržište 1996. godine, vodi se visokim vrijednostima i svjetskim standardima. Odgovornim vodstvom postiže stabilnost unutarnje organizacije, te integracijom svih radnika u provjerene procese omogućuje napredak kako radnika, tako i cijele organizacije, te napokon i samog branda. U tome su puno pomogli i prilagodba lokalnim potrebama te društveno-odgovorno poslovanje i uključenost u lokalnu zajednicu.

Kontinuirano ulaganje u djelatnike kroz ciljane, odgovarajuće edukacije ulog je u njihov razvoj kako na poslovnom, tako i na osobnom planu. Djelatnici na taj način imaju mogućnost napredovanja već nakon 4 do 6 mjeseca od početne pozicije, dok je predanim radom moguće doći od početne pozicije u restoranu do vodećih managerskih pozicija.

Kako bi se dobra poslovna politika uopće ostvarila, ali i reflektirala natrag na djelatnike, McDonald's Hrvatska posebnu pažnju posvećuje i sustavu beneficija. Uz plaće iznad prosjeka za sektor, djelatnici imaju i fleksibilno radno vrijeme što uključuje dogovore oko mogućih želja i mogućnosti. Dodatne beneficije uključuju razne druge oblike stimulacija i bonus programa, izbor djelatnika mjeseca, sezonska prigodna interna druženja na kojima se djelatnici mogu još bolje povezati, razmijeniti iskustva, ali i kojima im se pruža povratna informacija koliko je njihov doprinos važan i cijenjen. Također, studentima omogućuju studentske stipendije, što je do sada ostvarilo preko 100 studenata!

Kako bi se zadovoljili visoki svjetski standardi, te ostvarili svi poslovni ciljevi, razvijena je vrlo aktivna interna komunikacija u vertikalnom i horizontalnom smjeru. Informacije se razvrstavaju po važnosti, kako bi svaki djelatnik bio prikladno i pravovremeno informiran.

Tijekom zapošljavanja, McDonald's Hrvatska koristi se različitim kanalima i integrira ih: od društvenih mreža do posebno specijaliziranih portala, vlastite web stranice, studentskih centara, te raznih drugih medija prilagođenih konkretno traženoj poziciji. Uz to, jedan od najvažnijih „medija“ su sami djelatnici koji putem preporuke, ali i vlastitim primjerom i iskustvom, privlače nove djelatnike.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Novosti

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija