Pogledajte kakve prakse imaju Poslodavci Partneri!

Luckia Hrvatska

Tvrtka Major Internacional d.o.o., koja upravlja Luckia Casinima, pripada španjolskoj grupaciji Luckia Gaming Group, koja je s radom započela ranih sedamdesetih i u samo tri desetljeća postala jedna od vodećih tvrtki za igre na sreću u Španjolskoj. Na hrvatskom tržištu posluju od 2007. i  trenutno imaju tri casina u tri grada, Zagreb, Osijek i Pula, te dva automat kluba u Slavonskom Brodu i Čakovcu.

Najveća briga tvrtke je upravo briga za zaposlenike te nastoje svakom zaposleniku pružiti priliku za razvoj karijere sukladno kapacitetima i očekivanjima, a na temelju vlastitog truda i predanosti poslu.

 

MISIJA: Pružiti našim klijentima nezaboravan doživljaj zabave koji omogućava održivi rast tvrtke i olakšava razvoj svog ljudskog tima.

VIZIJA: Biti referentna organizacija u nacionalnom i međunarodnom sektoru zabave.

VRIJEDNOSTI: Integritet, Usredotočenost na  kupca, Usmjerenje ka rezultatima, Timski rad, Kreativnost i inovacije, Strast za učenjem i dijeljenjem.

Tvrtka pruža raznolike edukacije zaposlenicima, među kojima su:

 • interni seminari i radionice
 • stručne edukacije o znanjima / vještinama bitnima za radno mjesto
 • edukacije za managere o kvalitetnom vođenju poslovanja i upravljanju ljudima
 • diplomski studij
 • tečajevi španjolskog i engleskog jezika
 • međunarodna razmjena

Novčane beneficije

 • Božićnica
 • Jubilarne nagrade
 • Dar za dijete
 • Novčana pomoć (za slučaj smrti, teške bolesti zaposlenika i/ili užeg člana obitelji, stipendije za djecu poginulih radnika)
 • Programi nagrađivanja van bonus sheme i varijabilne plaće
 • Naknada za prijevoz
 • Povoljniji uvjeti bankovnog poslovanja

Nenovčane beneficije

 • Plaćeni dopust (primjerice za dodatne edukacije)
 • Povoljniji krediti u banci
 • Small incentive nagrade (kino ulaznice, poklon bonovi za parfumerije, knjižare, rođendanski poklon...)
 • Proizvodi tvrtke
 • Popusti za zaposlenike
 • Popusti na usluge partnera
 • Podrška u preseljenju

Interna komunikacija

Tvrtka ima praksu redovitih sastanaka radnih timova i menadžmenta te su svi djelatnici na pravovaljan način i u pravo vrijeme obaviješteni o svim promjenama i novostima unutar kompanije. Prostor u kojem zaposlenici rade je brandiran, a sve lokacije po standardiziranoj knjizi izgledaju jednako. Redovito se ispituje zadovoljstvo zaposlenika internom komunikacijom te se općenito koriste raznoliki kanali komunikacije u organizaciji: oglasne ploče, e-mail, skupovi zaposlenika, interne web stranice, ankete, team bulding aktivnosti, godišnji razgovori i sl.

Briga za zaposlenike te mjere promicanja zdravlja na radnom mjestu i ravnoteže privatnog i poslovnog života

Organizacija prati indikatore zdravlja zaposlenika u vidu stope bolovanja te je sa ciljem poticanja zdravlja na radnom mjestu postavljena oznaka o štetnosti pušenja na jasno vidljiva mjesta u prostorima tvrtke.

Tim zaposlenika sudjelovao je na B2B utrci u 2017. godini, čime je kompanija također htjela ukazati na važnost zdravog života.

Svaka teambuilding aktivnost održava se u prirodi i sadrži različite fizičke aktivnosti za djelatnike.

Na razini Grupe je raspisano postupno umirovljenje te se zaposlenicima nastoji omogućiti fleksibilne radne angažmane kako bi se i na taj način pridonijeli ravnoteži privatnog i poslovnog života.

Najčešće traženi profili:

Tvrtka je prije svega okrenuta mladim ljudima koji nakon završenog školovanja traže posao. Cilj je omogućiti im da se razvijaju prije svega u organiziranoj multinacionalnoj kompaniji te ih motivirati da svojim radom pridonesu razvoju Luckie.

Regrutacijski kanali

Tvrtka koristi različite kanale regrutacije, ovisno o ciljanoj skupini – MojPosao portal, službena LinkedIn stranica, radijski te tiskani kanal oglašavanja (npr. gradske novine).

Kreirana je i stranica karijera putem koje se potiče slanje otvorenih molbi i stvara baza životopisa te objavljuju natječaji za otvorena radna mjesta. Organizacije sudjeluje i u virtualnim danima karijera putem kojih također žele privući kandidate.

Proces selekcije:

Nakon objave oglasa od strane Voditeljice ljudskih resursa, pregledavaju se svi životopisi. Nakon pregleda prijava, slijede 3 selekcijska kruga. Prvi krug intervjua obavlja samostalno Voditeljica ljudskih resursa koja zatim odabire kandidate koji idu u drugi krug razgovora. U drugom krugu na razgovoru s Voditeljicom ljudskih resursa sudjeluje manager / voditelj za čiji odjel se traži zaposlenik. Nakon tog kruga Voditeljica ljudskih resursa i manager biraju manji broj kandidata koji idu u treći, posljednji krug razgovora, koji provodi Direktor društva, nakon čega se donosi konačna odluka o zapošljavanju.

Selekcijski proces u prosjeku traje 3 tjedna, a o ishodu selekcije se obavještavaju svi kandidati.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

 • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
 • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
 • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Novosti

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija