Pogledajte kakve prakse imaju Poslodavci Partneri!

TDR

TDR

Broj zaposlenika (globalno): više od 50.000

Industrija: duhanska industrija, FMCG
 

http://www.bat.com

http://www.bat-careers.com

British American Tobacco globalna je kompanija koja je sa svojim brendovima prisutna u više od 200 zemalja diljem svijeta. BAT zapošljava više od 50 tisuća ljudi u više od 50 zemalja svijeta, a dvije godine zaredom proglašen je najboljim globalnim poslodavcem na mnogim tržištima gdje posluje. 

BAT u Hrvatskoj središte je Adria regije koja se sastoji od 8 zemalja - Srbije, Crne Gore, BiH, Albanije, Makedonije, Kosova, Slovenije i Hrvatske. Danas u hrvatskom dijelu poslovanja radi preko 1600 ljudi. 

 

 

Biti vodeći u duhanskoj industriji već više od stoljeća nije nešto što se događa samo po sebi. Naša višegodišnja predanost razumijevanju naših korisnika, odraslih pušača, čini našu priču iznimnom i na to smo posebno ponosni. Svatko od nas motiviran je isporučiti najbolji rezultat, donijeti svježe ideje i omogućiti maksimalan poslovni uspjeh. I uživamo u plodovima našeg uspjeha. Strastveni smo u poslu, a on nam vraća jednako, ako ne i više od truda koji svakodnevno ulažemo. 

Našu kulturu definiraju neustrašivost i znatiželja, a djelujemo globalno – pridružite li se našem timu, u bilo kojem dijelu svijeta vidjet ćete ljude koji realiziraju svoje ideje sa strasti, stvarajući nove prilike za sebe i pomažući nastavak naše zajedničke priče. 

Naša industrija je kontroverzna, što predstavlja izazov ali i otvara jedinstvene prilike. U BAT-u imate priliku raditi za snažne brendove koji su poznati u više od 200 zemalja diljem svijeta, možete razvijati svoje vještine i postati vrhunski stručnjak u svom poslu. Mi smo globalna tvrtka, bez granica, bez prepreka, sa jasnim smjerom unutar kojeg možete razviti svoj vlastiti put.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Novosti

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija