Pogledajte kakve prakse imaju Poslodavci Partneri!

Addiko Bank (BIH, HRV, MNE, SRB)

Kao jedna od vodećih banaka na hrvatskom tržištu, Addiko Bank, koja od srpnja 2016. godine posluje pod ovim brendom, sustavno unaprjeđuje svoje poslovanje te svojim klijentima, primarno građanstvu, te malim i srednjim poduzetnicima pruža 'jasno, jednostavno i izravno bankarstvo' fokusirajući se pritom na bitno, učinkovitost i jednostavnu komunikaciju. Primjenom ova tri načela, održavanjem ova tri obećanja te s jasnim digitalnim razvojem Addiko Bank d.d. svojim klijentima i partnerima osigurava: kvalitetu umjesto kvantitete, jednostavnije donošenje financijskih odluka, ključne proizvode koji izravno korespondiraju s njihovim potrebama, te praktično i pozitivnije iskustvo.

 

MISIJA: Fokusiramo se na osnove i nudimo manje ali izvrsno, umjesto mnogo, a osrednje. To znači manji broj bazičnih proizvoda koji donose veću vrijednost. Mi smo učinkoviti i svu energiju koncentrirali smo na praktičnost za klijenta. Komuniciramo jednostavnost te želimo da uz najjednostavnije uvjete naših proizvoda i usluga oni budu razumljivi svima.

VIZIJA: Naš je cilj osigurati jasno, jednostavno i izravno bankarstvo. Agilni smo, fokusirani i profesionalni u namjeri da klijentima ponudimo temeljne usluge, isporučene na najjednostavniji mogući način.

VRIJEDNOSTI:

Fokusiramo se na bitno - radije radimo manje stvari, ali ih onda radimo odlično, nego puno stvari prosječno. To za nas znači da smo usmjereni na one proizvode i usluge koji klijentima pružaju veću vrijednost.

Učinkoviti smo - svu našu energiju usmjeravamo na uklanjanje složenosti i koncentrirani smo na isporuku onoga što je klijentu važno.

Komuniciramo jednostavno - naši zaposlenici, naši proizvodi i naše procedure komuniciraju na jednostavan, izravan i razumljiv način.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Novosti

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija