Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Valoviti papir Dunapack nositelj certifikata Poslodavac Partner

Valoviti papir Dunapack nositelj certifikata Poslodavac Partner

12. studenog 2020.

Certifikat Poslodavac Partner dodijeljen je tvrtki Valoviti papir Dunapack d.o.o., članici Prinzhorn Grupe. Dunapack je već treću godinu dio ovog projekta te je u ovogodišnjem procesu certifikacije, u odnosu na prethodnu godinu, ostvario viši rezultat u svih 5 ocjenjivanih područja, što je impresivan uspjeh i dokaz predanosti neprestanom usavršavanju HR sustava unutar tvrtke.

U Dunapacku ulažu velike napore u omogućavanje razvoja svojih zaposlenika. Primjerice, svi zaposlenici Dunapacka imaju mogućnost sudjelovanja u edukativnim programima poput seminara, konferencija, dugoročnih usavršavanja, učenja engleskog jezika, internih edukacija, edukacija unutar grupe i team-building programa. Kroz ciljane i smislene programe, zaposlenici prenose svoja znanja i vještine jedni na druge, što je istovremeno motivacija svima da nastave sa cjeloživotnim usavršavanjem. U ožujku ove godine, implementirana je i platforma kojom su HR procesi dodatno digitalizirani, a putem koje zaposlenici mogu pristupiti online edukativnim sadržajima koji će se u budućnosti dodatno nadograđivati.

Tvrtka nastoji osluškivati potrebe svojih zaposlenika pa se tako svake godine provodi ispitivanje zadovoljstva zaposlenika, a nastavno na dobivene rezultate, provode se akcijski planovi kako bi se dodatno unaprijedila područja gdje je prepoznato da postoji prostor za dodatni rast. Također, kao sastavni dio uvođenja zaposlenika u organizaciju, provode se i ulazni intervjui s novim zaposlenicima kako bi im se pružila podrška pri integriranju u radno okruženje, ali i kako bi se od njih dobile povratne informacije o samom postupku uvođenja u posao, što se onda koristi za daljnje unapređenje tog procesa.

Velika je čast biti u društvu tvrtki koje imaju izvrsne prakse upravljanja ljudskim resursima. Certifikat Poslodavac Partner daje nam poticaj da kontinuirano unapređujemo HR procese i mogućnosti za naše zaposlenike. Tako je ove godine na razini Prinzhorn Grupe implementirana HR programska podrška gdje će primjena digitalnih HR alata ubrzati određene HR procese, uz smanjenje administrativnih poslova i veću posvećenost brizi i razvoju zaposlenika. Na kraju, koristim priliku zahvaliti svim zaposlenicima na velikom angažmanu i spremnosti na promjene u ovoj izazovnoj godini, bez kojih zasigurno ne bi bili tu gdje jesmo“, istaknula je Sanja Miketić - Curman, Voditeljica ljudskih resursa Dunapacka.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija