Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Valoviti papir Dunapack nagrađen za kvalitetno upravljanje ljudskim resursima!

Valoviti papir Dunapack nagrađen za kvalitetno upravljanje ljudskim resursima!

05. lipnja 2019.

Tvrtka Valoviti papir Dunapack d.o.o., članica Prinzhorn Grupe, potvrdila je svoju izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima tako što je i ove godine, drugu godinu zaredom, prošla reviziju svog HR sustava i ostvarila status Poslodavca Partnera. Dunapack je u ovogodišnjem procesu certifikacije ostvario viši rezultat u dva ocjenjivana područja, Regrutiranje i selekcija te Odnos prema zaposlenicima, čime je potvrdio svoj fokus na kvalitetno zapošljavanje i zadržavanje zaposlenika.

 Dunapack je u protekloj godini pokrenuo niz koraka kako bi HR funkcija bila dodatno osnažena IT podrškom, a tvrtka je u postupku certifikacije posebno pohvaljena za svoje kvalitetne employer branding aktivnosti, kojima nastoje približiti svoj rad potencijalnim zaposlenicima, te za brojne oblike nagrađivanja koje nudi svojim zaposlenicima. U odnosu na prethodnu godinu, Dunapack je povećao broj sati usavršavanja po zaposleniku, a tvrtka se može ponositi i dobrim praksama interne komunikacije, kao i aktivnostima koje organizira kako bi dodatno potaknula dobre odnose prema i među zaposlenicima. Primjerice, tvrtka dva puta godišnje organizira druženje zaposlenika i njihovih obitelji  u Termama Tuhelj, a svake se godine organizira i team building za sve zaposlenike.

Sanja Miketić - Curman, Voditeljica ljudskih resursa Dunapacka, primila je Certifikat Poslodavac Partner od Martine Kessler, Voditeljice projekta Certifikat Poslodavac Partner.

Velika nam je čast i privilegij biti u krugu tvrtki koje imaju izvrsne prakse upravljanja ljudskim resursima. Certifikat Poslodavac Partner daje nam poticaj, ali i obvezu da kontinuirano unapređujemo HR procese i budemo još bolji. To ne bi uspijevali bez naših zaposlenika. Trenutno nam je u fokusu projekt implementacije HR software-a na razini cijele Prinzhorn Grupe, čija smo članica, a na što smo izrazito ponosni. Vjerujemo da će se time postići efikasnije HR poslovanje, uz veću posvećenost brizi i razvoju zaposlenika, koji su ključ svake uspješne organizacije“, istaknula je Sanja Miketić - Curman.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija