Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

U Ciklopei govore jezikom izvrsnosti!

U Ciklopei govore jezikom izvrsnosti!

17. prosinca 2018.

Ciklopea, tvrtka specijalizirana za pružanje prevoditeljskih i lokalizacijskih usluga za više od 30 jezika, peti put zaredom nagrađena je certifikatom Poslodavac Partner tvrtke SELECTIO. U postupku ocjenjivanja procesa upravljanja ljudskim resursima Cikopea je ostvarila 85 % od ukupnog mogućeg broja bodova i time pokazala da, kada je riječ o upravljanju ljudskim resursima, uspješno govori i jezik HR izvrsnosti.

Tročlani tim stručnjaka koji je ocjenjivao 45 procesa upravljanja ljudskim resursima u Ciklopei naveo je da se Ciklopea posebno istaknula kvalitetnim planom zapošljavanja te procesom regrutacije i selekcije koji završava dobro razvijenim procesom uvođenja zaposlenika u posao i kojim se osigurava da je rad u Ciklopei za sve zaposlenike pozitivno iskustvo već od samog njegovog početka.

Osim toga, Ciklopea je pohvaljena za svoj dobro razvijeni sustav procjene radne uspješnosti i njegovu povezanost sa sustavom nagrađivanja, kao i za kvalitetno postavljen sustav napredovanja i razvoja karijere zaposlenika. Kako je industrija u kojoj posluju vrlo dinamična, u Ciklopei posebno brinu i za osiguravanje dostupnosti i raznolikosti edukacija svojim zaposlenicima, te su se stoga i u području Usavršavanje i razvoj istaknuli veličinom ulaganja u razvoj svojih zaposlenika.

Ciklopea prepoznaje i važnost pružanja podrške mladima koji tek dolaze na tržište rada i stoga rado surađuje s akademskom zajednicom i studentima jezičnih usmjerenja te o vlastitom trošku održava i Ljetnu školu za mlade bez radnog iskustva koje na taj način upoznaje s konkretnim upitima na tržištu i educira za rad na primjerima Ciklopeinih aktualnih projekata.

Sara Demiri, voditeljica ljudskih potencijala primila je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Izuzetno smo ponosni što smo još jednom dokazali kako Ciklopea s razlogom nosi titulu prvaka kada je u pitanju izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima. Tijekom godine marljivo smo radili na nekoliko razvojnih projekata s velikim naglaskom na korporativnu kulturu i brigu o zadovoljstvu zaposlenika. Korporativna je kultura je vrlo važna, a ne možete ju propisati niti jednim procesom ili procedurom, stoga je rad na takvim projektima izuzetno zanimljiv i izazovan. Uvjerena sam kako ništa što radimo nije toliko važno koliko su važni razvoj, napredak i zadovoljstvo zaposlenika. U konačnici, polažemo nadu u ljude, a ne strategije“, istaknula je Sara Demiri, voditeljica ljudskih potencijala.

Ciklopea je ove godine proslavila slatkih petnaest godina uspješnog poslovanja i pored brojnih priznanja, moram priznati da nam je Certifikat Poslodavac Partner još uvijek jedan od onih na koje smo najponosniji. Naši su procesi upravljanja ljudskim potencijalima iz godine u godinu razvijeniji, a sve u skladu s tržištem i zahtjevima industrije. Sa zadovoljstvom ćemo unaprjeđivati svoje procese i u budućnosti te težiti izvrsnosti kao i do sada“, izjavila je Sandra Boljkovac Stojak, osnivačica i izvršna direktorica.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija