Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Tele2 već osmu godinu Poslodavac Partner!

Tele2 već osmu godinu Poslodavac Partner!

17. rujna 2018.

Tvrtka Tele2 i ove je godine potvrdila svoju predanost postizanju izvrsnosti u upravljanju ljudskim resursima te je osmi put nagrađena Certifikatom Poslodavac Partner, ovaj put uz ostvarenih čak 95% od ukupno mogućih bodova u postupku recertifikacije.

Tele2 je u svih pet ocjenjivanih područja: Strategiji, Regrutiranju i selekciji, Upravljanju učinkom, Usavršavanju i razvoju te Odnosu prema zaposlenicima ostvario rezultat iznad 90% mogućih bodova, a da im Certifikat ne predstavlja samo priznanje, već i dodatnu priliku i motivaciju za razvoj, pokazuje činjenica da su u čak 3 područja (Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj, Odnos prema zaposlenicima) postigli više rezultate nego prošle godine.

Sjajan rezultat zasigurno je ostvaren, među ostalim, i zbog inovativnih praksi koje tvrtka redovito uvodi kada su u pitanju fleksibilni radni aranžmani. Od ove godine zaposlenici Tele2 u odjelima u kojima je to moguće radi organizacije posla, imaju mogućnost, osim kliznog dolaska i odlaska s posla, koristiti i mogućnost produženog rada od ponedjeljka do petka, kako bi u petak mogli raditi  skraćeno.

Kako bi uvijek mogli osluškivati i druge želje svojih zaposlenika, u Tele2 se sugestije zaposlenika potiču putem brojnih kanala i programa, koji počinju samim uvođenjem novih zaposlenika u posao, kada ih se već ohrabruje da svojim nadređenima pružaju povratnu informacije i ideje za unapređenje načina rada.

Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO, primila je Željka Košanski, direktorica ljudskih resursa Tele2 Hrvatska.

„Ponosni smo i sretni što su već osmu godinu prepoznati napori koje kontinuirano ulažemo u upravljanje ljudskim potencijalima. Naši zaposlenici su naš najvrjedniji resurs, a ulaganje u njihov razvoj i zadovoljstvo ključan su preduvjet za uspjeh i daljnji razvoj naše kompanije“, izjavio je Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska.

 „Uvažavajući potrebe i želje naših zaposlenika uveli smo niz promjena i programa s ciljem održavanja i razvoja Tele2 kulture te time činimo Tele2 izvrsnim mjestom za rad. Sretni smo da smo i osmi put dobitnik Certifikata Poslodavac Partner jer pokazuje kvalitetu i kontinuitet našeg rada sa zaposlenicima te nam je poticaj za daljnji napredak i razvijanje odnosa s njima“, izjavila je Željka Košanski, direktorica Odjela za ljudske resurse Tele2 Hrvatska.

 

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija