Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Styria Digital Development pridružuje se najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Styria Digital Development pridružuje se najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj

23. srpnja 2020.

IT tvrtka Styria Digital Development, koja je članica Styria Media Grupe, najnoviji je nositelj certifikata Poslodavac Partner. Tvrtka je najviše rezultate u postupku certifikacije postigla u područjima vezanima za usavršavanje i razvoj te brigu o zaposlenicima. 

Na razini tvrtke tako se provodi niz aktivnosti s ciljem poboljšanja kvalitete života i zdravlja zaposlenika te ostvarenja ravnoteže njihovog poslovnog i privatnog života. Primjerice, neke od pogodnosti koje su dostupne zaposlenicima su besplatno psihološko savjetovanje i sistematski pregledi, mamografski pregledi za sve zaposlenice i članice obitelji zaposlenika starije od 38 godina. Veliki je broj pogodnosti i za mlađu populaciju i mlade roditelje. Neke od njih su: mogućnost rada pola radnog vremena uz punu plaću mjesec dana nakon povratka s porodiljnog dopusta, plaćeni dopust za polazak djece u vrtić ili školu, samohrani roditelji djece mlađe od 10 godina i roditelji djece s težim poteškoćama u razvoju imaju pravo na po 2 dodatna dana godišnjeg odmora, organizacija božićnih predstava za djecu zaposlenika, isplata božićnog dara djeci, financijska pomoć u iznosu od 10.000 kuna netto prilikom rođenja djeteta i sl. 

Budući da Styria Digital Development visoko vrednuje razvoj i usavršavanje svojih zaposlenika, ne iznenađuje da ih je čak 97% pohađalo dodatno usavršavanje koje nije zakonski obavezno u 2019. godini. Tvrtka zaposlenicima pruža mogućnost pohađanja predavanja, seminara, radionica, treninga i konferencija u Hrvatskoj ili inozemstvu na teme osobnog i profesionalnog razvoja kao i razvoja stručnih znanja i vještina. Praksa kojom su posebno ponosni i koja je razvijena interno je sustav evaluacija radne uspješnosti i izrada individualnih razvojnih planova za zaposlenike. Kroz ovaj sustav zaposlenici mogu jasno upravljati svojom karijerom i imati transparentan put kroz razine senioriteta, a time i platne razrede.

Tijekom 2019. godine Styria Digital Development sudjelovala je i u različitim projektima i događanjima s ciljem približavanja studentima i mladima koji će tek izaći na tržište rada. Putem njihove Styria:SCOOL Akademije organizirane na razini cijele Styria Media Grupe, studenti različitih fakulteta imali su se priliku upoznati s funkcioniranjem medijske kuće kroz ciklus predavanja, radionica i posjeta različitim odjelima te kroz samostalnu izradu poslovnog slučaja. Uz to, kompanija sudjeluje na danima otvorenih vrata različitih fakulteta kao što su FER-ov Job Fair, FOI tjedan karijera, VERN Career Days te na raznim natjecanjima i konferencijama poput natjecanja Vizionar, LEAP Summit-a, TEDx University kao i na ostalim aktivnostima u organizaciji studentskih udruga poput Brucošijade FER-a i FER Open Air. 

Sanja Jasprica, Senior HR Business Partner primila je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Ovaj certifikat rezultat je zajedničkog rada svih zaposlenika Styria Digital Developmenta. Mislim da je primanje ovog certifikata velika čast i posebna točka u karijeri svakog HR-ovca. Ali ono što mene posebno veseli je to što on u našem slučaju nije samo rezultat rada HR-a nego i svakog zaposlenika koji je svojim idejama i prijedlozima, otvorenim pristupom, željom za učenje i poučavanje drugih, pa mogu iskreno reći, san svakog HR-ovca! “, istaknula je Sanja Jasprica, Senior HR Business Partner.

"Počašćeni smo ovim certifikatom koji potvrđuje da izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima nije namijenjena samo velikim kompanijama s velikim HR odjelima i procesima, već i svima kod kojih je prisutna želja, trud i predanost u radu sa zaposlenicima. Zaposlenici su najvažniji resursi svake kompanije, a stručnost i kvaliteta HR partnera, kao u našem slučaju, pomaže menadžmentu u pronalasku dobrog balansa između njegovanja razvoja zaposlenika i poslovnih rezultata. Posebno bih istaknula napore i predanost voditelja timova i zaposlenika u razvoju postojećih i onboardingu novih zaposlenika i studenata. Ponosna sam na svakog od njih i svima im hvala i čestitke na dobivenom certifikatu", izjavila je Sandra Kujundžić Drašković, CEO Styria Digital Developmenta.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija