Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Span nagrađen certifikatom Poslodavac Partner

Span nagrađen certifikatom Poslodavac Partner

21. siječnja 2021.

IT tvrtka Span najnovija je nositeljica certifikata Poslodavac Partner (CEP-a). 

 Od svih ocjenjivanih područja, Span je najbolje rezultate ostvario u područjima koja se odnose na HR strategiju te procese regrutiranja i selekcije zaposlenika. Span ima kvalitetno organiziran odjel upravljanja ljudskim resursima, koji aktivno sudjeluje u kreiranju i ostvarivanju strategije cijele tvrtke. Procesi zapošljavanja novih zaposlenika su u tvrtki dizajnirani tako da osiguravaju jednakost mogućnosti, uz poseban naglasak na redovito informiranje kandidata za posao o njihovom statusu u natječaju, kao i na zaštitu svih podataka koji se prikupe o kandidatima u sklopu natječaja.

Svi novi zaposlenici dobivaju svog mentora koji im pomaže da se lakše uhodaju u svoj novi posao, a svim zaposlenicima su tijekom godine na raspolaganju raznolike dodatne edukacije kojima se mogu kontinuirano dodatno profesionalno razvijati.

U tvrtki su osobito ponosni na brojne inicijative kojima nastoje zaštititi i unaprijediti zdravlje svih zaposlenika. Tako zaposlenici imaju dostupne redovite sistematske preglede i preglede vida, mogućnost cijepljenja protiv gripe te, otkako je počela pandemija, mogućnost rada od kuće. Osim toga, Span redovito provodi 360 ispitivanja kao i ispitivanja radne klime te organizira strukturirane performance evaluation razgovore zaposlenika s voditeljima i HR osobljem, kako bi se i na taj način osluškivale potrebe zaposlenika i planirao razvoj karijere. Također, svi zaposlenici imaju mogućnost korištenja individualne psihoterapije ili sudjelovanja u grupama podrške.

Koliko vodstvo Spana vjeruje u HR očituje se u uzrečici našeg CEO-a da je Span zapravo human resources kompanija specijalizirana za IT. Brojna interna istraživanja koja provodimo govore u prilog kvaliteti naših HR procesa. Međutim, sve to nema pravu težinu dok ne dobijete objektivnu vanjsku potvrdu. Zato sam osobito ponosna na svoj HR tim jer smo u izazovnoj 2020. godini uspjeli dodatno posložiti i unaprijediti svoje procese i zahvalna Selectiu koji je to prepoznao i okrunio ovim certifikatom.“, izjavila je Antonija Kapović, članica uprave za ljudske resurse.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija