Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

SOS Dječija sela BiH i ove godine potvrdila visoke standarde certifikata Poslodavac Partner!
Fotografija: Toni Lugarov

SOS Dječija sela BiH i ove godine potvrdila visoke standarde certifikata Poslodavac Partner!

23. srpnja 2019.

SOS Dječija sela BiH šesti su put nagrađena certifikatom Poslodavac Partner te su  jedina neprofitna organizacija među nositeljima ovog prestižnog Certifikata. SOS Dječija sela BiH postigla su visoke ocjene u procjeni procesa za upravljanje ljudskim potencijalima u svih pet opsežnih ocjenjivanih područja što reflektira njihovu predanost ulaganju u zaposlenike i posvećenost konstantnom unapređenju radnih procesa u svrhu pružanja što bolje brige svojim štićenicima.

Na svečanoj dodjeli u prostorijama tvrtke SELECTIO, Certifikat je Omaru Šehoviću, Direktoru odjela za ljudske resurse i organizacijski razvoj, uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje Certifikat.

SOS Dječija sela BiH posebno se ističu u promoviranju vrijednosti i misije i vizije organizacije kroz sve procese od zapošljavanja do nagrađivanja te razvijaju organizacijsku kulturu koja stavlja na prvo mjesto zadovoljstvo i angažiranost zaposlenika i transparentnu i direktnu komunikaciju. Kvalitetno zapošljavanje je od najveće važnosti za SOS Dječija sela BiH te se posebnu pozornost stavlja na održavanje visokih standarda provedbe selekcije kandidata, posebno za SOS mame i SOS roditelje.

Općenito, briga o zaposlenicima se demonstrira u svakodnevnom poslovanju, te SOS Dječija sela BiH nude raznovrsne materijalne i nematerijalne benefite svojim zaposlenicima, mogućnosti fleksibilnih radnih aranžmana i programe za očuvanje zdravlja. Zaposlenicima se pružaju kontinuirana usavršavanja i razvoj u skladu s vrijednostima i visokim standardima rada te se na taj način osigurava visoka razina posvećenosti za brigu o djeci bez roditeljske skrbi.

Pozitivan stav prema zaposlenicima se preslikava i na pozitivan i proaktivan odnos prema društvenoj zajednici u kojoj SOS Dječija sela BiH djeluju.

Organizaciju SOS Dječija sela BiH vodi vizija svijeta u kojem su djeca i mladi zaštićeni i u kojem uživaju sva prava! Svjesni smo da su naši zaposlenici najvažnija karika ka ostvarivanju naše vizije i zato u SOS Dječijim selima BiH želimo kreirati najbolje mjesto za njihov profesionalni razvoj i ispunjavajuću karijeru. Da smo na dobrom putu govori i činjenica da već godinama ispunjavamo visoke kriterije certifikata Poslodavac Partner.“ istaknuo je Omar Šehović.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija