Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Sedam društava INA Grupe nagrađeno certifikatom Poslodavac Partner

Sedam društava INA Grupe nagrađeno certifikatom Poslodavac Partner

23. siječnja 2020.

Certifikat Poslodavac Partner, koji konzultantska kuća SELECTIO dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima od 2005. godine, u prosincu 2019. godine po osmi put dodijeljen je Ini. Osim Ine, čak je šest društava INA Grupe nagrađeno ovim certifikatom, pa su tako nositelji i CROSCO, STSI, INA MAZIVA, Top Računovodstvo Servisi, Plavi tim te, po prvi put, INA Maloprodajni servisi, što svjedoči o kvaliteti procesa upravljanja zaposlenicima koju INA Grupa njeguje na razini cijele grupacije. U ovogodišnjem postupku certifikacije, INA je ostvarila impresivnih 98% mogućih bodova, čime se svrstala među TOP 5 Poslodavaca Partnera i time se našla u samom vrhu najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj.

 Sva nagrađena društva su u ovogodišnjem procesu certifikacije demonstrirala kvalitetu upravljanja zaposlenicima u svih pet opsežnih ocjenjivanih područja – Strategija, Regrutiranje i selekcija, Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj i Odnos prema zaposlenicima. Društva su posebno pohvaljena za kvalitetu svojih praksi kada su u pitanju procesi regrutiranja i selekcije te prakse odnosa prema zaposlenicima. Društva su tako demonstrirala osiguravanje jednakih mogućnosti, kao i zaštitu podataka prikupljenih u procesu regrutiranja i selekcije, ali i kvalitetno planiranje zapošljavanja te visoki standard vođenja i nadzora procesa regrutiranja i selekcije općenito. Društva se ističu dobro postavljenim procesima interne komunikacije i redovito ispituju zadovoljstvo zaposlenika, a u ovogodišnjem procesu certifikacije, posebno je pohvaljen i napredak u mogućnostima korištenja fleksibilnih radnih aranžmana za povezana društva koja su se recertificirala, a pohvaljena su i visoka ulaganja u brigu za zaposlenike, te kvalitetno upravljanje privremenom radnom snagom. 

Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa Ine, primila je certifikat Poslodavac Partner u ime Ine od Martine Kessler, Voditeljice projekta Certifikat Poslodavac Partner.

Unatoč izrazito zahtjevnom tržištu, ponosni smo što možemo reći da je INA postigla dosad najbolje rezultate u području upravljanja ljudskim resursima te da je kontinuirano ulaganje u brigu o zaposlenicima prepoznato iz godine u godinu. Nastavit ćemo razvijati pozitivnu kompanijsku kulturu i programe s ciljem još većeg zadovoljstva naših radnika, jer ipak su oni ti na kojima se temelje postignuća naše kompanije. Zajedno s njima smo izgradili uspješno poslovanje tijekom naše 55-godišnje povijesti i zahvalni smo im na tome te želimo zadržati status poželjnog poslodavca u njihovim očima, ali i očima svih naših budućih zaposlenika.“, istaknula je Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa Ine.

U ime ovisnih društava Ine, certifikat su preuzeli direktor društva Crosco g. Igor Kruljac, direktor društva INA Maziva g. Zoran Škrobonja, direktorica društva TRS gđa Snježana Ramač Posavec, direktor društva Plavi tim g. Goran Pavlović, direktor društva INA Maloprodajni servisi g. Borko Buturac i direktor društva STSI g. Nikola Mišetić.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija