Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

RBA ponovno potvrdila visoke standarde Poslodavca Partnera

RBA ponovno potvrdila visoke standarde Poslodavca Partnera

18. prosinca 2017.

Raiffeisenbank Austria d.d. treći je put nagrađena prestižnim Certifikatom Poslodavac Partner koji se dodjeljuje organizacijama za kvalitetu procesa upravljanja ljudskim resursima. Na svečanoj dodjeli u prostorijama Banke Certifikat je Michaelu Mülleru, predsjedniku Uprave RBA, uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje Certifikat.

Raiffeisenbank Austria je postigla izniman rezultat u području Strategije, zbog dobre organiziranosti i razrađene strategije ljudskih resursa, a napose truda koji se ulaže u jačanje kapaciteta upravljanja ljudima te upravljanje organizacijskom kulturom. Osim u Strategiji, RBA se također ističe odličnim praksama u području Odnosa prema zaposlenicima zbog redovitog provođenja ispitivanja stavova zaposlenika, kvalitetno postavljenih programa koji potiču davanje sugestija, razrađenih programa brige za zaposlenike te različitih oblika dostupnih fleksibilnih radnih angažmana.

Certifikat Poslodavac Partner, koji ove godine primamo treći put zaredom, nam je uistinu važna potvrda kvalitete upravljanja ljudskim potencijalima koju sustavno provodimo. Također, ovo je još jedan dokaz da su sva naša nastojanja i trud oko zaposlenika urodile plodom te da su naša nastojanja prepoznata i van organizacije. Iznimno cijenimo i preporuke koje nas usmjeravaju na područja koja dodatno unaprjeđujemo i osnažujemo. Ponosan sam na ovogodišnje rezultate jer oni pokazuju važnost razvoja djelatnika te suradnje unutar Banke“, istaknuo je Michaelu Mülleru, predsjednik Uprave RBA.

Jako sam zadovoljna ovogodišnjim rezultatima, pogotovo kada uzmemo u obzir činjenicu da smo ostvarili iznadprosječne rezultate te postavili ljestvicu kvalitete vrlo visoko, ne samo za nas, već i za industriju. Dodatno, moram naglasiti da sam ponosna na činjenicu da smo najbolje rezultate ostvarili u području Strategije, Regrutiranja i selekcije i Odnosa prema zaposlenicima. Iako posvećujemo podjednaku pažnju svim procesima, posebno nam je važan rezultat koji smo postigli na području odnosa prema zaposlenicima“, izjavila je Irena Bašić Štefanić, direktorica Upravljanja ljudskim potencijalima RBA.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2018. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija