Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Poslovna inteligencija pri samom vrhu na tržištu prema ulaganju u zaposlenike

Poslovna inteligencija pri samom vrhu na tržištu prema ulaganju u zaposlenike

03. prosinca 2018.

Poslovna inteligencija, vodeća tvrtka za implementaciju analitičkih sustava i strateški ICT konzalting u jugoistočnoj Europi, po prvi put je nositeljica statusa Poslodavac Partner. Poslovna inteligencija je prilikom certifikacije ostvarila rezultat od 86% bodova, a ocjenjivana je u pet područja: Strategija, Regrutiranje i selekcija, Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj te Odnos sa zaposlenicima.

Poslovna inteligencija ostvarila je u postupku ocjenjivanja vrlo visokih 94% bodova u području Usavršavanje i razvoj, što odražava njen fokus na osnaživanje zaposlenika. U 2017. godini, tvrtka je uložila preko 9 000 kn po zaposleniku u vanjske edukacije, čime se svrstala u sam vrh nositeljica statusa Poslodavac Partner prema ulaganjima u razvoj zaposlenika.

Tvrtka svojim zaposlenicima omogućuje pohađanje seminara, konferencija (unutar i izvan Europe), soft skills edukacija i razvojnih edukacija. Primjerice, članovi managementa redovito polaze Leadership akademiju, dok nekoliko rukovoditelja u tvrtki trenutno polazi MBA program, a dvoje zaposlenika pohađa doktorat na FER-u, što sve financira sama tvrtka, na taj način snažno pružajući podršku razvoju svojih zaposlenika.

U prethodnoj godini, svi su zaposlenici prošli kroz neki od oblika dodatnih usavršavanja, a kako se u Poslovnoj inteligenciji jako cijeni timski rad i prijenos znanja, mjesečno se održavaju interne Lunch&Learn edukacije na kojima zaposlenici prezentiraju projekt koji su radili ili neku novu tehnologiju, a nakon toga, svi zajedno, uz ručak, izmjenjuju informacije o projektima ili se jednostavno druže u neformalnoj atmosferi.

Da zaposlenicima mnogo znači to što u Poslovnoj inteligenciji imaju tolike prilike za razvoj, pokazuju i rezultati zadnjeg istraživanja angažiranosti zaposlenika, na kojemu je ukupna ocjena angažiranosti zaposlenika Poslovne inteligencije bila iznimno visokih 92%.

Anita Cvetić Oreščanin, članica Uprave i Nataša Margetić Lukić, voditeljica Ljudskih potencijala primile su Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Ponosna sam što smo zadovoljili visoke standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima koje postavlja Certifikat Poslodavac Partner. Ovim certifikatom smo dobili i vanjsku potvrdu da su nam procesi u Ljudskim potencijalima kvalitetno postavljeni te da smo u društvu najboljih kompanija u Hrvatskoj koje zaista brinu o svojim zaposlenicima. Certifikat nam je poticaj da i dalje radimo na unapređenju naših praksi jer nam je jako važno da su zaposlenici zadovoljni i da mogu realizirati svoje poslovne ambicije, a u isto vrijeme da imaju kvalitetan privatni život. Samo kvalitetnim radom s ljudima i ulaganjem u rast i razvoj svih zaposlenika možemo podržati ostvarivanje dugoročne strategije tvrtke“, istaknula je Nataša Margetić Lukić, voditeljica Ljudskih potencijala.

Certifikat Poslodavac Partner kao potvrda kvalitetnih praksi u području upravljanja ljudskim potencijalom nam je jako važan. Rast i razvoj možemo zahvaliti tome što su naše vrijednosti utkane u kulturu naše firme te što te vrijednosti te strast prema znanju i jačanju kompetencija dijelimo sa svim našim kolegicama i kolegama. Sve što radimo, radimo na način da se propitkujemo kako je to dobro za naše zaposlenike, za naše klijente i za našu firmu. Na taj način ostajemo kritični prema samima sebi i oslobađamo prostor za rast svakog pojedinca u firmi te firme u cjelini. Proces evaluacije za certifikaciju koji smo prošli s tvrtkom Selectio je bio zahtjevan i vrlo poticajan te nam je dao kvalitetan uvid u područja koja ćemo dodatno razviti u narednom razdoblju“, izjavila je Anita Cvetić Oreščanin, članica Uprave Poslovne inteligencije.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija