Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Philip Morris Zagreb kontinuirano ulaže u razvoj zaposlenika
Certifikat Poslodavac Partner dodijeljen je tvrtki Philip Morris Zagreb online prošli tjedan

Philip Morris Zagreb kontinuirano ulaže u razvoj zaposlenika

25. rujna 2020.

Philip Morris Zagreb je i ove godine potvrdio status nositelja certifikata Poslodavac Partner, prestižnog priznanja za kvalitetno upravljanje zaposlenicima koje dodjeljuje konzultantska kuća SELECTIO. Philip Morris Zagreb još od 2015. godine svake godine potvrđuje da njihovi procesi upravljanja ljudima dostižu visoke standarde koji su potrebni za stjecanje i obnavljanje tog certifikata, pa iznimku nisu učinili ni ove godine, unatoč svim izazovima s kojima su se kao tvrtka morali susresti.

„Drago nam je što smo prepoznati kao kompanija koja cijeni i ulaže u svoje zaposlenike jer smo svjesni da upravo njihova predanost i motivacija igraju ključnu ulogu u uspješnoj transformaciji kroz koju posljednjih nekoliko godina prolazimo. Dobiti certifikat Poslodavac Partner šestu godinu zaredom, osobito je značajno u ovoj, po mnogočemu izazovnoj godini, ali i godini kada obilježavamo 15 godina aktivnog poslovanja Philip Morris Zagreba na hrvatskom tržištu.“, istaknula je Anita Letica, predsjednica Uprave Philip Morris Zagreb te generalna direktorica za Hrvatsku i Sloveniju.

Philip Morris Zagreb se u ovogodišnjem procesu certifikacije ponovno istaknuo kao tvrtka koja ulaže velike napore u razvoj svojih zaposlenika, ističu iz konzultantske kuće SELECTIO, koja dodjeljuje ovaj certifikat. Svi zaposlenici imaju svoje individualne razvojne planove, a u protekloj godini su svi sudjelovali i u barem jednoj od brojnih dodatnih edukacija koje Philip Morris nudi svojim zaposlenicima povrh onih koje su obavezne, a svim je voditeljima timova jedan od godišnjih ciljeva uvijek i rad na razvoju zaposlenika.

 „Upravo u ovoj situaciji, s kojom se do sada nitko od nas nije susreo, pokazala se važnost kontinuiranog ulaganja i brige za zaposlenike, što, kao rezultat njihove predanosti, kako zajednici u kojoj žive, tako i kompaniji, doprinosi uspješnosti i tijekom ovakvih izvanrednih vremena. Iako je kriza imala određenog utjecaja na naše poslovanje te unatoč neizvjesnoj budućnosti, posljednji rezultati istraživanja zadovoljstva zaposlenika iz srpnja 2020. vrlo su pozitivni i pokazuju da smo na pravom putu, a to nam potvrđuje i ponovna dodjela ovog prestižnog certifikata.“, izjavio je Marin Mlinarić, član Uprave Philip Morris Zagreb i direktor odjela ljudskih potencijala i organizacijske kulture za Hrvatsku i Sloveniju.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija