Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

P&G primjer da poslodavci u Hrvatskoj mogu pružiti globalnu kvalitetu zaposlenja

P&G primjer da poslodavci u Hrvatskoj mogu pružiti globalnu kvalitetu zaposlenja

12. rujna 2019.

Da je zadovoljstvo zaposlenika jedan od ključnih prioriteta tvrtke Procter & Gamble, potvrđeno je i ove godine uručenjem certifikata Poslodavac Partner, prestižnog priznanja za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima koji je P&G-u dodijeljen petu godinu zaredom.

Procter & Gamble najbolje je rezultate, vrlo visokih 94% bodova, postigao u područjima Upravljanje učinkom i Odnos prema zaposlenicima. 

Ostvareni rezultati odraz su predanosti tvrtke usklađivanju rada zaposlenika s njenom strategijom, pri čemu svaki zaposlenik vrlo jasno vidi svoj doprinos uspjehu tvrtke i redovito dobiva povratnu informaciju o svom radnom učinku i prostoru za daljnji razvoj.

Također, tvrtka stavlja fokus na brigu o zaposlenicima, što, među ostalim, nastoje osigurati kroz redovito godišnje ispitivanje stavova zaposlenika, poticanje ravnoteže privatnog i poslovnog života kroz fleksibilne radne aranžmane, organizirane tjelesne aktivnosti i sl.

Procter & Gamble kroz svoju strategiju zapošljavanja pruža manje iskusnim potencijalima priliku razvijati se u sustavu koji cijeni i nagrađuje inovativnost, integritet, povjerenje i spremnost na vodstvo.  Uz vrlo strukturiran proces uvođenja novih zaposlenika u posao, gdje ih mentori upoznavaju sa specifičnostima posla i organizacijskom kulturom te kontinuirano usavršavanje zaposlenika, P&G je usmjeren i na prepoznavanje talenata u tvrtki. U nastojanju da im se omogući da svoj potencijal dalje razvijaju u P&G-u, tvrtka im omogućuje i uključivanje u internacionalne projekte.

Lana Zanne Latos, Direktorica za Hrvatsku i Sloveniju, primila je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Izuzetno smo ponosni na priznanje certifikat Poslodavac Partner tvrtke SELECTIO koju smatramo vodećom u ljudskim potencijalima na našem tržištu. Pored validacije naših internih HR procesa, Certifikat nam potvrđuje da i u Hrvatskoj možemo pružiti globalnu kvalitetu iskustva zaposlenja. Pored ostvarivanja lokalnih poslovnih ciljeva, P&G Hrvatska izvor je talenta za međunarodna tržišta – ovo je još jedna potvrda da naši programi osiguravaju kompetitivnost hrvatskih zaposlenika sa svojim kolegama u P&G organizacijama širom svijeta.“ istaknula je Lana Zanne Latos, Članica uprave.

U P&G-u znamo da su zaposlenici ključ i glavni pokretač uspjeha. Razvili smo najbolje procese i prakse u upravljanju ljudskim resursima u kojima je naglasak na razvijanju ljudi od prvog dana gdje svaki od naših zaposlenika ima jasno definirane individualne ciljeve i razvojne planove koji su usklađeni s poslovnom strategijom. Sve što radimo usmjereno je prema osluškivanju trendova na tržištu rada i održavanju zadovoljstva naših zaposlenika, a rezultate vidimo u stabilnoj i zadovoljnoj organizaciji. Certifikat Poslodavac Partner nam je velika čast, ali i potvrda izvrsnosti kojoj težimo u svemu što radimo.“ istaknula je Dina Baraković, voditeljica ljudskih potencijala za Hrvatsku.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2019. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija