Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Pet novih dobitnika Certifikata Poslodavac Partner iz INA Grupe!

Pet novih dobitnika Certifikata Poslodavac Partner iz INA Grupe!

26. travnja 2018.

INA je sedmu godinu zaredom prepoznata kao primjer izvrsnih praksi u upravljanju ljudskim potencijalima te je ponovno nagrađena Certifikatom Poslodavac Partner. Kontinuirano ulaganje u brigu o zaposlenicima prepoznato je i povećanjem bodova – ostvaren je izvanredan rezultat od 95% mogućih bodova, što Inu svrstava među najatraktivnije poslodavce na tržištu.

Predanosti kvalitetnom upravljanju ljudskim potencijalima na razini cijele INA Grupe svjedoči i 5 novih dobitnika Certifikata – CROSCO, STSI, INA MAZIVA, Top Računovodstvo Servisi te Plavi tim.

Sva ova ovisna društva INA Grupe ulažu značajne napore u razvoj svojih zaposlenika, pri čemu se velika pažnja pridaje internom dijeljenju znanja te prepoznavanju talenata i brizi o njihovom razvoju. Također, zaposlenicima su omogućeni različiti fleksibilni oblici rada, zdravstveni pregledi, programi usmjereni na promicanje zdravlja te još oko 200 drugih pogodnosti u sklopu beneFIT platforme čiji je glavni cilj brinuti o cjelovitoj dobrobiti zaposlenika na radnom mjestu i u njihovo privatno vrijeme te posebice o poboljšavanju ravnoteže privatnog i poslovnog života svih zaposlenika.

Ovo vrijedno priznanje Ini je uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave kompanije SELECTIO, organizatora inicijative.

Vladimira Senčar Perkov, direktorica Upravljanja i razvoja ljudskih resursa, primila je Certifikat Poslodavac Partner u ime Ine: „Ponosni smo na činjenicu da su napredak i kontinuirano ulaganje u brigu o zaposlenicima prepoznati iz godine u godinu. Ovaj certifikat rezultat je predanog rada i visokog stupnja motivacije svih kolega u timu kojima ovom prilikom još jednom želim zahvaliti na tome. INA kao vodeća naftna kompanija u Hrvatskoj i regiji vodi računa o svojim zaposlenicima te ćemo nastaviti s daljnjim usavršavanjem naših programa i razvojem inovativnih i u struci prepoznatih vodećih praksi za naše zaposlenike.“

Certifikat su primili i predstavnici ovisnih društava Igor Šimunović, direktor STSI, Igor Kruljac, direktor CROSCO, Goran Pavlović, direktor Plavog tima i Top Računovodstvo Servisa te Zoran Škrobonja, direktor INA MAZIVA.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2018. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija