Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Mylan Hrvatska novi nositelj Certifikata Poslodavac Partner

Mylan Hrvatska novi nositelj Certifikata Poslodavac Partner

13. rujna 2018.

Farmaceutska tvrtka Mylan Hrvatska uspješno je završila proces certificiranja i postala nositelj Certifikata Poslodavac Partner.

Mylan Hrvatska svoju prvu godinu kao nositelj Certifikata Poslodavac Partner zasigurno će pamtiti po ostvarenom izvrsnom rezultatu od 93% bodova u područjima Upravljanja učinkom i Usavršavanja i razvoja. Stručni tročlani certifikacijski tim posebno je pohvalio visoku kvalitetu sustava procjene radne uspješnosti u Mylanu Hrvatska, kao i dobru povezanost tog sustava sa sustavom nagrađivanja i određivanja visine plaće za pojedina radna mjesta. Osim toga, tvrtka se može ponositi visokim standardima analize obrazovnih potreba svojih zaposlenika, kao i visokim ulaganjima u njihovo usavršavanje te trudom uloženim u promicanje kulture razvoja kompetencija unutar tvrtke.

Željko Ravlić, Generalni direktor za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju i Kosovo i Ivna Miljanović, HR Business Partner za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju i Kosovo primili su Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Vrlo smo ponosni što smo novi nositelj certifikata Poslodavac Partner. U budućnosti planiramo  kontinuirano razvijati najbolje prakse upravljanja ljudskim resursima i ulagati u daljnji razvoj kompetencija naših zaposlenika“, istaknula je Ivna Miljanović, HR Business Partner za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju i Kosovo.

Certifikat Poslodavac Partner je jedan od pokazatelja da kao kompanija idemo u pravom smjeru. Naši zaposlenici su naša najveća snaga i stoga je njihov razvoj i zadovoljstvo u radnom okruženju prioritet te preduvjet za uspješno poslovanje“, izjavio je Željko Ravlić, Generalni direktor za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju i Kosovo.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija