Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Molson Coors Bosna i Hercegovina i ove godine obnovio status Poslodavac Partner i dobio novo priznanje Izvrsnost u izazovima
Dario Gavran, direktor za tržište Bosne i Hercegovine

Molson Coors Bosna i Hercegovina i ove godine obnovio status Poslodavac Partner i dobio novo priznanje Izvrsnost u izazovima

16. rujna 2020.

Molson Coors Bosna i Hercegovina ove je godine nositelj čak dva priznanja za kvalitetan odnos prema zaposlenicima čime je još jednom potvrđeno kako se kompanija nalazi među najpoželjnijim poslodavcima u BiH.

Već četvrtu godinu zaredom Molson Coors je nositelj certifikata Poslodavac Partner. Misija certifikata je promoviranje kvalitetnog upravljanja zaposlenicima, a dosad je kroz certifikacijski proces prošlo preko 120 kompanija u Europi. Molson Coors je i ove godine demonstrirao visoke standarde brige o svojim zaposlenicima čemu svjedoče visoke ocjene kojima je certifikacijski tim nagradio tvrtku u svim procjenjivanim područjima, a posebno se ističe kvalitetan sustav upravljanja radnim učinkom zaposlenika te mnoge prilike za usavršavanje i razvoj koje kompanija nudi svojim zaposlenicima.

Ove je godine Molson Coors nositelj još jednog priznanja za izvrsnost u upravljanju zaposlenicima. Riječ je o priznanju Izvrsnost u izazovima koje tvrtka SELECTIO dodjeljuje od travnja ove godine onim kompanijama koje su pokazale posebno kvalitetno upravljanje zaposlenicima i u ovom periodu pandemije koronavirusa. Uz uobičajene pogodnosti za zaposlenike, za vrijeme krize Molson Coors je uveo nove oblike podrške – organizirana je besplatna stručna psihološka pomoć te su zaposlenici redovito dobivali newslettere s najnovijim vijestima i internim objavama. Također, uvedeni su i posebni projekti kako bi se održalo zajedništvo i izrazila zahvalnost zaposlenicima uz poseban fokus na misiju, viziju i vrijednosti kompanije.

Ponosni smo na sve što smo zajedničkim snagama odradili u prethodnom periodu. Bilo je izazovno, nepredvidivo, ali smo se i u tim okolnostima sjajno snašli. Zahvalio bih svim svojim kolegama na trudu i upornosti koje pokazuju svakog dana, a ovaj je certifikat samo potvrda da radimo dobar posao i u uvjetima globalne krize“, izjavio je Dario Gavran, direktor za tržište Bosne i Hercegovine.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija