Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

McDonald's nagrađen jer zaposlenicima omogućava da ostvare svoj potencijal
Foto: Toni Lugarov

McDonald's nagrađen jer zaposlenicima omogućava da ostvare svoj potencijal

12. veljače 2020.

McDonald's je drugu godinu zaredom nagrađen certifikatom Poslodavac Partner. McDonald's je tako još jednom demonstrirao da svoje zaposlenike doživljavaju kao ključ svog uspjeha te da kontinuirano rade na osluškivanju potreba svojih zaposlenika kako bi im rad u McDonald'su učinili što ugodnijim.

U McDonald'su ističu da im je važno zaposlenicima ponuditi mogućnost fleksibilnog rada te kontinuirani razvoj, edukacije i mogućnost napredovanja. Upravo zato, svojim zaposlenicima pružaju priliku da sudjeluju u kreiranju svog rasporeda rada te stvaraju radno okruženje i atmosferu koja zaposlenicima olakšava postizanje ravnoteže privatnog i poslovnog života. Ponosni su na to što svojim zaposlenicima koji kvalitetno rade, pokazuju inicijativu i ambiciju, pružaju brojne prilike za napredovanje, bez obzira na njihovo prethodno obrazovanje i iskustvo. O tome svjedoči i podatak da je McDonald's u ovogodišnjem procesu certifikacije, u odnosu na prošlogodišnji proces, ostvario još bolje rezultate u području koje se odnosi na usavršavanje i razvoj zaposlenika.

Osim toga, u McDonald'su redovito provode ispitivanja zadovoljstva svojih zaposlenika, analiziraju dobivene rezultate te zatim ulažu napore u dodatno poboljšanje uvjeta koje pružaju zaposlenicima. Njihovom zadovoljstvu zasigurno pridonosi i transparentan sustav nagrađivanja te stimulativna satnica, a zadovoljstvu studenata koji rade u McDonald'su sigurno doprinosi i mogućnost primanja desetomjesečne stipendije.

Certifikacijski tim dodatno je pohvalio i trud koji u McDonald'su ulažu u društveno odgovorno poslovanje, čime pokazuju da se uistinu trude pokazati da poštuju zajednicu u kojoj djeluju. Primjerice, u Zagrebu su u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj pomogli urediti odjel pedijatrije kako bi djeci i njihovim roditeljima učinili boravak u bolnici što ugodnijim, a pomogli su urediti i dječje odjele bolnica u Karlovcu, Rijeci i Osijeku. Među ostalim, surađuju i s centrom za rehabilitaciju Silver kako bi podigli svijest o potrebama koje imaju osobe s invaliditetom, djeci s poteškoćama u razvoju i osobama s kroničnim bolestima koje se moraju osloniti na pomoć pasa pomagača.

Mario Jušić, voditelj odjela ljudskih potencijala u McDonald'su, primio je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO, te pritom izjavio:

McDonald's u Hrvatskoj zapošljava više od 2000 djelatnika koji rade sa zajedničkim ciljem da našim gostima osiguraju najbolju moguću uslugu, a kroz sustav edukacija, benefite i stimulativne satnice istovremeno se svakome od njih trudimo pokazati da uz McDonald's mogu ostvariti individualni  uspjeh i razvoj. Certifikat Poslodavac Partner potvrda je da smo na dobrom putu te da naši djelatnici uz McDonald's mogu ostvariti svoje potencijale - bez obzira jeste li majka koja traži radno mjesto na kojem će lako uskladiti obveze s privatnim životom, želite steći prva radna iskustva ili ste student koji želi „podebljati“ mjesečni budžet, a da vam pritom posao ne ometa učenje i završetak studija. 

Ponosni smo jer Certifikat potvrđuje i da svi djelatnici koji žele učiti, napredovati i ostvariti karijeru u McDonald'su prepoznaju partnera uz kojeg to mogu i ostvariti“.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija