Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Luckia Hrvatska treću godinu zaredom nositelj certifikata Poslodavac Partner

Luckia Hrvatska treću godinu zaredom nositelj certifikata Poslodavac Partner

26. listopada 2020.

Luckia Hrvatska, brand igara na sreću kojim upravlja tvrtka Major Internacional d.o.o., i ove je godine prošao kroz nezavisnu analizu svojih procesa upravljanja zaposlenicima i zadovoljio visoke standarde za stjecanje certifikata Poslodavac Partner. 

Luckia Hrvatska je dio projekta Certifikat Poslodavac Partner već tri godine, pri čemu svake godine ostvaruju sve više rezultate tijekom postupka certifikacije, što svjedoči o kontinuiranim naporima koje u tvrtki ulažu u osiguravanje zadovoljstva zaposlenika. U ovogodišnjem procesu, tvrtka se osobito istaknula visokim ulaganjima u razvoj zaposlenika. Svi zaposlenici su u protekloj godini prošli kroz barem jedan oblik usavršavanja, dok je u prosjeku svaki zaposlenik Luckije sudjelovao u čak preko 50 sati edukacija. U tvrtki ističu i da svake godine provode ispitivanja zadovoljstva zaposlenika, pri čemu u istraživanja uključuju sve zaposlenike te nastavno na dobivene rezultate rade akcijske planove, a sve kako bi radne uvjete mogli što više prilagodili željama i potrebama zaposlenika.

Luckia Hrvatska je krajem lipnja dobila i priznanje Izvrsnost u izazovima, koje se od travnja ove godine dodjeljuje tvrtkama koje su tijekom pandemije koronavirusa pokazale da i u nepredvidljivim i zahtjevnim okolnostima brigu za svoje zaposlenike stavljaju na prvo mjesto. U Luckiji ističu da su za vrijeme pandemije dodatno ojačali timski duh i komunikaciju te da su omogućili zaposlenicima davanje prijedloga za nove usluge i projekte te sudjelovanje u njihovoj izradi što je dovelo do odličnih rezultata.

Iako je certifikat dodijeljen za prethodnu godinu iznimno smo ponosni što smo ga primili u ovim trenucima. Mislim da smo svi kroz ovu godinu naučili koliko je važno neprestano ulagati i brinuti o zaposlenicima. Neizmjerno smo zahvalni svim našim zaposlenicima koji i dalje s istim elanom rade u novonastalim uvjetima. Naši visoki rezultati ove godine motiv su nam da i dalje stvaramo nove projekte i nastavimo s dobrim HR praksama koje imamo.“ istaknula je Tanja Švec, Voditeljica odjela ljudskih resursa za Luckia Hrvatska.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija