Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Links nagrađen certifikatom Poslodavac Partner

Links nagrađen certifikatom Poslodavac Partner

16. prosinca 2020.

Maloprodajni lanac računalne opreme Links 2020. godinu završava uz veliki uspjeh u području upravljanja zaposlenicima. Naime, Links je krajem studenog završio s postupkom neovisne ocjene njihovog HR sustava te stekao certifikat Poslodavac Partner. 

Iz tvrtke Links ističu da im je kao tvrtki uvijek u fokusu bilo, osim osiguravanja zadovoljstva njihovih kupaca, i osiguranje zadovoljstva zaposlenika, a da su ovu izazovnu godinu odlučili iskoristiti i za ulaganje velikih napora u dodatni razvoj tog segmenta poslovanja. Links je tako u postupku certifikacije demonstrirao stratešku važnost HR funkcije u organizaciji, strukturirane procese regrutiranja i selekcije zaposlenika, te kvalitetan sustav upravljanja radnom uspješnosti u koji su uključeni svi zaposlenici tvrtke.

Links je tvrtka u kojoj se komunicira transparentno i otvoreno, a potrebe zaposlenika u tvrtki nastoje se neprestano osluškivati, uz omogućavanje balansa između privatnog i poslovnog života, kao i osjećaja sigurnosti i stabilnosti, osobito u ovom periodu pandemije. Tako su zadržani svi benefiti za zaposlenike, uključujući i isplatu uskrsnica, regresa i bonusa. Od početka pandemije Links osigurava i zaštitna sredstva za zaposlenika te kombinaciju rada od kuće i rada iz ureda, za radna mjesta gdje to dozvoljava priroda posla., 

Brigu za zaposlenike tvrtka iskazuje i inicijativama poput slobodnog dana za prvi dan škole roditeljima prvašića, sudjelovanjem u troškovima rekreacije, besplatnim toplim napitcima i  organiziranim prijevozom zaposlenika do centrale. Links brine i o poslovanju na društveno odgovoran način, pa je tako ove godine tvrtka sudjelovala u donacijama za zdravstveni sustav nakon potresa, kao i donacijama za vatrogasne službe.

Jako nas je razveselilo pozitivno izvješće i činjenica da je naš napredak prepoznat i nagrađen  certifikatom Poslodavac partner. Doista, uložili smo izniman trud kako bismo ostvarili ovo postignuće, no ono što nas čini posebno sretnim je prilika da uz pomoć ovih praksi usvojimo izvrsnost kao ključnu sastavnicu naše korporativne DNA. Links ima ambiciozne planove te je upravo izgradnja i jačanje partnerskog odnosa kako sa zaposlenicima tako i sa širom zajednicom jedan od bitnih preduvjeta našeg daljnjeg rasta i dugoročnog uspjeha. Puno vam hvala na podršci te na razumijevanju i prilici da u samom procesu certificiranje učimo i razvijamo se.“ istaknuo je Vlatko Škarica, Direktor tvrtke Links.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija