Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Zahvaljujući brizi za zaposlenike Lidlu i ove godine dodijeljen certifikat Poslodavac Partner

Zahvaljujući brizi za zaposlenike Lidlu i ove godine dodijeljen certifikat Poslodavac Partner

20. listopada 2020.

Lidl Hrvatska i ove se godine može pohvaliti izvrsnim praksama upravljanja zaposlenicima i brigom za njihovo zdravlje i profesionalni razvoj. Zahvaljujući tome tvrtka je ponovo stekla status nositelja certifikata Poslodavac Partner.

 Lidl Hrvatska nositelj je ovog certifikata još od 2011. godine, svake godine iznova podižući ljestvicu izvrsnih HR praksi i inicijativa pokrenutih u protekloj godini. Lidl svojim zaposlenicima osigurava siguran posao te transparentan sustav napredovanja. Tvrtka kontinuirano povećava plaće radnicima te su ove godine, treću godinu zaredom, povećane plaće svim zaposlenicima u trgovinama i skladištima, a isplaćena im je i jedna dodatna plaća. Financijski paketi u Lidlu su iznad prosjeka za maloprodajnu i prehrambenu industriju, a uz plaću zaposlenicima se isplaćuje i prigodna nagradu u iznosu od 4000 kuna, božićnica od 2000 kuna te uskrsnica od 1000 kuna. Lidl zaposlenicima omogućava i dodatne benefite poput dara za rođenje djeteta, dara za djecu za sv. Nikolu, dara za prvašiće te plaćene sistematske preglede.

U kompaniji postoji odjel Brige za zaposlenike čiji je glavni zadatak promicanje zdravlja zaposlenika te omogućavanje ravnoteže njihovog privatnog i poslovnog života.

Usavršavanja i edukacije također su dostupne svima, a Lidlovu ponudu edukacijskih programa čine uvodna školovanja, soft skills i stručne edukacije, stipendije, međunarodne razmjene i tečajevi stranih jezika.

S obzirom da kontinuirano ulažemo u naše zaposlenike, kroz osnaživanje financijskih paketa, razvojne aktivnosti te sustav napredovanja drago nam je što je to prepoznato i što smo i ove godine nositelji certifikata Poslodavac parter. Naši zaposlenici u ovoj su izazovnoj godini kroz svoju požrtvovnost te spremnost na promjene i prilagodbe još jednom pokazali da su naša pokretačka snaga stoga će se naša ulaganja u njih svakako nastaviti i dalje“, istaknula je Nikolina Vlašić, Voditeljica sektora ljudskih resursa.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija