Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Lidlu priznanje za upravljanje zaposlenicima

Lidlu priznanje za upravljanje zaposlenicima

17. svibnja 2021.

Lidl Srbija najnoviji je nositelj certifikata Poslodavac Partner.

Lidl je uspješno završio proces certifikacije i potvrdio da dostiže visoke standarde certifikata Poslodavac Partner. Najbolje rezultate tvrtka je postigla u područjima vezanim za regrutiranje i selekciju, kao i za odnos prema zaposlenicima, zahvaljujući prije svega transparentnim procesima selekcije, kvalitetnim edukacijama za zaposlene, poštenom odnosu i brojnim benefitima koji su zaposlenicima dostupni.

Jako nas raduje ovo prestižno priznanje koje dolazi kao potvrda onoga čemu od osnivanja težimo -  da svi zaposleni u Lidlu budu zadovoljni i da rade u uvjetima u kojima mogu ostvariti svoj puni potencijal. Stoga smo dobrobit naših zaposlenika stavili na prvo mjesto i kao prioritete postavili stvaranje dobre atmosfere za rad i posvećeno i temeljno uvođenje u rad zaposlenika prema njihovim osobnim ambicijama i afinitetima. Svjesni smo da našu kompaniju pokreću ljudi, pa zaposlenicima pored atraktivne zarade i sigurne budućnosti, nudimo i brojne dodatne benefite poput privatnog zdravstvenog osiguranja, isplatu svake minute prekovremenog rada i uvjeta za kontinuirano usavršavanje“, izjavila je Ivana Marković, izvršna direktorica Ljudskih resursa kompanije Lidl Srbija.

Lidl Srbija je već prošle godine nagrađen priznanjem „Izvrsnost u izazovima“, za kvalitetno i odgovorno upravljanje i brižan odnos prema zaposlenima u izazovnim okolnostima koje je donijela pandemija koronavirusa.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija