Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

HOLDINA Sarajevo, INA – CRNA GORA i INA Vatrogasni servisi najnoviji nositelji CEP-a

HOLDINA Sarajevo, INA – CRNA GORA i INA Vatrogasni servisi najnoviji nositelji CEP-a

18. svibnja 2021.

U travnju su INA Vatrogasni servisi, HOLDINA Sarajevo te INA – CRNA GORA postali nositelji certifikata Poslodavac Partner te su se tako pridružili drugim članicama INA Grupe, tvrtkama CROSCO, STSI, INA MAZIVA, Top Računovodstvo Servisi, Plavi tim i INA Maloprodajnim servisima, koje su također nositeljice ovog prestižnog priznanja za upravljanje zaposlenicima.

INA Vatrogasni servisi, HOLDINA Sarajevo i INA – CRNA GORA su se u postupku certifikacije posebno istaknuli svojim kvalitetnim procesima zapošljavanja i upravljanja radnim učinkom zaposlenika. Certifikacijski tim je osobito pohvalio ova Inina društva za sustavno planiranje radne snage, kvalitetno dizajnirane procese selekcije koji uključuju i redovito informiranje kandidata za posao o njihovom statusu u natječaju te odlične prakse uvođenja novih zaposlenika u posao.

Izuzetno me veseli što je jedno ovako mlado društvo – naime INA Vatrogasni servisi osnovani su prije manje od dvije godine – uspješno prošlo proces dobivanja certifikata Poslodavac Partner. Želim zahvaliti kolegama iz Ljudskih resursa Ine koji su nam čitavo vrijeme velika podrška, kako u svim našim aktivnostima iz tog područja, tako i u ovom procesu. Ostvarili smo jako dobar rezultat od čak 93 posto, a povratnu informaciju o područjima u kojima možemo biti još bolji shvatit ćemo kao motivaciju za budući rad. Biti vatrogasac nije samo posao već i poziv te ćemo i dalje davati sve od sebe kako bi naši radnici bili zadovoljni, motivirani i kvalitetno nagrađeni za vrijedan i važan posao koji obavljaju iz dana u dan,“ istaknuo je Josip Vrabec, direktor društva INA Vatrogasni servisi.

Jako nam je drago što je HOLDINA postala nositelj prestižnog certifikata Poslodavac Partner te smo se i na taj način pridružili kompanijama koje provode najbolje prakse u upravljanju ljudskim resursima. Vjerujemo da su motivirani radnici ključ našeg uspjeha i zato ih inspiriramo, potičemo, prepoznajemo, nagrađujemo i pratimo njihov razvoj. Važno nam je da se u našoj kompaniji radnici osjećaju prihvaćeno, poštovano, uključeno i povezano te da imaju mogućnost profesionalnog razvoja i ostvarenja ravnoteže između privatnog i poslovnog života. Ovo priznanje nam je ujedno i dodatni poticaj da u narednom periodu ostanemo posvećeni daljnjem razvoju upravljanja ljudskim resursima i korporativne kulture.“ istaknuo je g. Slavko Sić, direktor i predsjednik Uprave HOLDINE.

Ovim putem želim izraziti zadovoljstvo što sam dio INACG tima te što sam okružen divnim ljudima, zahvaljujući kojima, kompanija INA-CRNA GORA uspješno posluje i kontinuirano se razvija. Posebno sam zahvalan HR timu koji sve to čini mogućim. Ovo priznanje nas motivira da nastavimo razvojni put uz podršku naših zaposlenika,“ istaknuo je Vjekoslav Ivandija, Izvršni direktor u INA-CRNA GORA d.o.o

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija