Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Herbalife novi dobitnik Certifikata Poslodavac Partner!

Herbalife novi dobitnik Certifikata Poslodavac Partner!

27. studenog 2017.

Tvrtka Herbalife Hrvatska najnoviji je dobitnik Certifikata Poslodavac Partner. Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje Certifikat uručio je vrijedno priznanje Nini Šebečić Crnolatac, direktorici Herbalifea, na svečanoj dodjeli kojoj su prisustvovali svi zaposlenici.

Projekt Poslodavac Partner pokrenut je prije dvanaest godina s misijom promoviranja kvalitetnog upravljanja ljudskim resursima te je do sada u njemu sudjelovalo više od 85 organizacija. Certifikat Poslodavac Partner je neovisno priznanje struke koje se dodjeljuje organizacijama na temelju ocjene razvijenosti praksi upravljanja zaposlenicima u pet glavnih područja: Strategiji, Regrutiranju i selekciji, Upravljanju učinkom, Usavršavanju i razvoju te Odnosu prema zaposlenicima. Kako bi zadovoljila standarde Certifikata, kompanija mora imati najmanje 75% ukupnih mogućih bodova, ali i najmanje 70% bodova u svakom od 5 ocjenjivanih područja.

U procesu certificiranja Herbalife je dokazao kvalitetne prakse u svih pet procjenjivanih područja, a najbolje rezultate tvrtka je ostvarila u područjima Regrutiranja i selekcije te Upravljanja učinkom, zahvaljujući kvalitetnom programu uvođenja u posao za nove zaposlenike, razrađenom sustavu upravljanja radnim učinkom te jasnim i mjerljivim ciljevima za zaposlenike.

 „U sjedištu Herbalife Nutrition za Jugoistočnu Europu u Hrvatskoj zaposleno je 18 vrijednih zaposlenika s različitim poslovnim iskustvom. Svi oni predano pružaju podršku našim Nezavisnim Članovima i promiču naše proizvode i naš  pristup utemeljen na zdravom, aktivnom načinu života. Ponosni smo što njegujemo kulturu uzajamnog povjerenja, otvorenosti i predanosti. Ova CEP nagrada svjedoči o njihovom marljivom radu i posvećenosti stvaranju odličnog radnog okruženja“, izjavila je Nina Šebečić Crnolatac, direktorica Herbalifea.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2018. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija