Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

HEP Opskrba nagrađena certifikatom Poslodavac Partner

HEP Opskrba nagrađena certifikatom Poslodavac Partner

13. siječnja 2020.

Certifikat Poslodavac Partner, prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima, drugu je godinu zaredom dodijeljen HEP Opskrbi. Svečano uručenje održano je u prostorijama HEP Opskrbe, a Mario Puntarić, direktor HEP Opskrbe, primio je certifikat Poslodavac Partner od Martine Kessler, voditeljice projekta Certifikat Poslodavac Partner. Ovaj certifikat dodjeljuje se od 2005. godine tvrtkama koje zadovoljavaju visoke standarde izvrsnosti kada je u pitanju upravljanje ljudskim resursima.

Stjecanjem certifikata Poslodavac Partner još jednom smo potvrdili koliko nam je bitno kvalitetno upravljati razvojem naših zaposlenika koji su ključ uspješnog poslovanja. HEP Opskrba je tvrtka koja je orijentirana na kupce, kojih u ovom trenutku ima više od 95.000, a upravo naši zaposlenici najviše pridonose ostvarivanju uspješnih poslovnih rezultata koji su i pozicionirali HEP Opskrbu kao vodećeg opskrbljivača električnom energijom u Hrvatskoj. Dokazali smo da imamo visoke standarde na području upravljanja ljudskim potencijalima i da nam je važno svim zaposlenicima pružiti jednake mogućnosti za profesionalni razvoj.“ istaknuo je Mario Puntarić, direktor HEP Opskrbe.

U sklopu certifikacije za status Poslodavca Partnera, tvrtke prolaze kroz iscrpnu analizu procesa upravljanja ljudskim potencijalima u pet velikih područja – Strategija, Regrutiranje i selekcija, Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima. U odnosu na prošlogodišnji proces certifikacije, HEP Opskrba je ove godine ostvarila viši rezultat u čak četiri velika područja, time pokazavši predanost kontinuiranom unapređenju svojih procesa upravljanja zaposlenicima.

HEP Opskrba se posebno istaknula rezultatima koje su postigli u području koje se odnosi na usavršavanje i razvoj zaposlenika, s posebnim naglaskom na  kvalitetnu analizu obrazovnih potreba svojih zaposlenika, visoku dostupnost različitih razvojnih programa svim zaposlenicima, visoka ulaganja u razvoj, kvalitetnu procjenu uspješnosti razvojnih programa te generalno promicanje kulture razvoja kompetencija među svojim zaposlenicima.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija