Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

HEP Opskrba i ove godine ponosno nosi certifikat Poslodavac Partner
HEP

HEP Opskrba i ove godine ponosno nosi certifikat Poslodavac Partner

03. siječnja 2022.

Prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima – Poslodavac Partner, treću je godinu zaredom dodijeljeno HEP Opskrbi.

Stjecanjem certifikata Poslodavac Partner još jednom smo potvrdili koliko nam je bitno kvalitetno upravljati razvojem naših zaposlenika koji su ključ uspješnog poslovanja. Dokazali smo da imamo visoke standarde na području upravljanja ljudskim potencijalima i da nam je važno svim zaposlenicima pružiti jednake mogućnosti za profesionalni razvoj, istaknuo je Davor Guttert , direktor HEP Opskrbe.

U sklopu certifikacije za status Poslodavca Partnera, tvrtke prolaze kroz iscrpnu analizu procesa upravljanja ljudskim potencijalima u pet ključnih područja – Strategija, Regrutiranje i selekcija, Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima.

HEP Opskrba je još jednom potvrdila velik fokus na unaprjeđenju usavršavanja i razvoja zaposlenika, s posebnim naglaskom na obrazovne potrebe svojih zaposlenika, visoku dostupnost različitih razvojnih programa te promicanje kulture razvoja kompetencija. Dodatno pohvaljujemo i pripremu „refreshment“ materijala za voditelje selekcijskih intervjua na temu vještina intervjuiranja, osiguravanja jednakih mogućnosti i sprečavanja diskriminacije u selekciji, te pozdravljamo primjenu istih - izjavila je Martina Kessler, Head of Organizational Development Solutions iz SELECTIO Grupe.

Sukladno promjenama i novim izazovima u HR svijetu, Martina Kessler najavila je promjene u certifikacijskim procesima. Naime, cilj certifikata Poslodavac Partner je podržati razvoj domaćih i regionalnih poslodavaca te istaknuti one koji upravljaju ljudskim resursima u skladu s najnovijim svjetskim standardima. Za dokazivanje izvrsnosti HR- a potrebno je potvrditi da su poslodavci uistinu implementirali poželjne prakse te da one uistinu ˝žive˝ u organizaciji. Kako bi zajedno unaprijedili HR procese, tim stručnjaka iz SELECTIO Grupe kroz certifikaciju kreira benchmark i sugestije za razvoj i daljnje unapređenje HR funkcije. Zato je ovakav certifikat u šesnaest godina postojanja postao najprestižnije regionalno priznanje za sve poslodavce kojima je izvrsno upravljanje ljudskim resursima sastavni dio poslovne strategije.

U razvoj najnovije metodologije certifikata uključilo se više od pedeset HR stručnjaka, a standardi su definirani po uzoru na najbolje svjetske prakse koje se detaljno prilagođavaju industriji i lokaciji tvrtke koja prolazi certifikaciju. Novi kriteriji uvode se u ovoj godini što znači da će se i aktualni nositelji certifikata uskoro nositi s novim izazovima u potvrđivanju vrhunske kvalitete HR praksi.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija