Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Henkel nagrađen certifikatom Poslodavac Partner u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji
Marko Pelesk

Henkel nagrađen certifikatom Poslodavac Partner u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji

24. listopada 2019.

Certifikat Poslodavac Partner sedmi je put dodijeljen tvrtki Henkel Croatia te je prvi put dodijeljen društvima Henkel Adhezivi BH, Henkel BH Sarajevo, Henkel Maribor i Henkel Slovenija, čime su ta društva potvrdila svoju predanost kvalitetnom upravljanju ljudskim resursima. Henkelova društva su u procesu certifikacije demonstrirala da HR doživljavaju kao strateški partner biznisu te da velik fokus stavljaju na održavanje partnerskog odnosa sa svojim zaposlenicima.

Stručni tročlani certifikacijski tim posebno je pohvalio i procese regrutiranja i selekcije te procese upravljanja učinkom u Henkelovim društvima naglasivši da se ta društva ističu korištenjem raznolikih regrutacijskih kanala te svojim kvalitetnim procesima uvođenja novih zaposlenika u posao, kao i svojim sustavom procjene radnog učinka zaposlenika i njegovom povezanošću sa sustavom nagrađivanja.

Tim ljudskih resursa Henkela primio je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Primitak certifikata Poslodavac Partner je za našu kompaniju velika čast, ali i istovremeno obveza. To je priznanje kvalitete našeg upravljanja ljudskim resursima, a  podupiru ga odlični poslovni i proizvodni procesi i izuzetni ljudi. S tim certifikatom smo dokazali da dostižemo visoke standarde na području zapošljavanja, obrazovanja i razvoja naših zaposlenih, i da su odnosi na radnim mjestima ključni za naše djelovanje. Naravno, to nije gotova priča, u procesu pridobivanja certifikata smo prepoznali područja na kojima želimo biti još bolji i efikasnij te ćemo se na njih dodatno fokusirati u budućnosti“,  istaknula je Blanka Žerjav, Direktorica ljudskih resursa.

Našu organizacijsku kulturu odlikuju poduzetničko razmišljanje i kontinuirana spremnost na promjene. Raznolikost radnog mjesta koja se očituje i u sklonostima, znanju i vještinama naših zaposlenika predstavlja važnu vrijednost i konkurentsku prednost. Iz tog razloga podržavamo naše zaposlenike u njihovu samostalnom razvoju, cijenimo ih, pružamo im izazove te nagrađujemo. Certifikat Poslodavac Partner je potvrda da smo ustrajni u postizanju izvrsnosti u našim HR procesima“, istaknula je Sandra Kroflin, HR Business Partner.

Veliko je zadovoljstvo 7. put zaredom primiti certifikat Poslodavac Partner u ime kompanije Henkel. Zahvaljujemo se stručnom timu što su prepoznali naš trud u upravljanju ljudskim resursima, ulaganje u zaposlenike te u usporedbi sa najboljim kompanijama na hrvatskom tržištu nagradili Certikatom. Svi znamo da su ljudi najveća vrijednost kompanije i ova nagrada nam je samo dodatan poticaj da se nastavimo još i više truditi te dovedemo naš sustav na još i višu razinu“, istaknula je Vedrana Jurić, HR Recruitment Specialist.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija