Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

HBOR iz godine u godinu potvrđuje status Poslodavca Partnera
Fotografija: Toni Lugarov

HBOR iz godine u godinu potvrđuje status Poslodavca Partnera

11. listopada 2019.

Hrvatska banka za obnovu i razvitak i ove je godine nagrađena za kvalitetu upravljanja ljudskim resursima. Ivana Mahovlić, izvršna direktorica, primila je prestižni certifikat Poslodavac Partner. Certifikat je uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO.

U HBOR-u kontinuirano radimo na svim segmentima kvalitetnog upravljanja ljudskim potencijalima  - od samog odabira zaposlenika do njihovog kvalitetnog usavršavanja sukladno potrebama pojedinog radnog mjesta. Vjerujemo da je poštivanje ovih standarda preduvjet za izvrsnost rada naše Banke. Potvrđivanje statusa Poslodavca Partnera vrijedno je priznanje HBOR-u i svim našim dosadašnjim inicijativama na području upravljanja ljudskim resursima te ćemo i dalje raditi kako bismo ovaj status održali, ali i unaprijedili ga u budućnosti,“  istaknula je Ivana Mahovlić, izvršna direktorica u HBOR-u.

Hrvatska banka za obnovu i razvitak ističe se dobrim praksama brige za zaposlenike i njihov razvoj. Zaposlenici u HBOR-u često imaju priliku sudjelovati na raznim razvojnim projektima i dugoročnim usavršavanjima, ali i na raznim seminarima i konferencijama, a u Banci se općenito podržava i kultura razmjene i prijenosa znanja i informacija među zaposlenicima. Primjerice, HBOR već dugi niz godina održava i njeguje interne edukacije za novozaposlene gdje predstavnici iz svih organizacijskih jedinica prezentiraju svoje područje rada, a česte su i prezentacije novih znanja koje radnici putem otvorenih prezentacija izlažu svim zainteresiranim kolegama.

HBOR se u ovogodišnjem procesu certifikacije ponovno istaknuo i u područjima koja se odnose na regrutiranje i selekciju te upravljanje učinkom zaposlenika. Takav rezultat je, među ostalim, odraz odlično postavljenih procesa vođenja regrutiranja i selekcije te njihovog kontinuiranog unaprjeđenja. Certifikacijski tim posebno je pohvalio kvalitetu zaštite podataka prikupljenih u procesu regrutiranja i selekcije i napore koje HBOR ulaže u osiguravanje jednakih mogućnosti kandidatima u selekcijskim postupcima. Također, u sklopu HBOR-ovog sustava upravljanja učinkom, svi zaposlenici dobivaju povratnu informaciju o svojoj uspješnosti kroz kvartalne i godišnje razgovore.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija