Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Fresenius Kabi Hrvatska po prvi put nositelj certifikata Poslodavac Partner
Foto: Toni Lugarov

Fresenius Kabi Hrvatska po prvi put nositelj certifikata Poslodavac Partner

10. rujna 2020.

Globalna zdravstvena kompanija Fresenius Kabi odnedavno je nositelj certifikata Poslodavac Partner u Hrvatskoj. Fresenius Kabi Hrvatska je tijekom detaljnog i neovisnog certifikacijskog procesa pokazao da veliki fokus stavlja na zadovoljstvo svojih zaposlenika i zaposlenica te razvoj izvrsnih praksi upravljanja ljudima.

Najbolje rezultate tvrtka je postigla u područjima usavršavanja i razvoja zaposlenika. Certifikacijski tim posebno je pohvalio kvalitetne prakse po pitanju godišnjeg planiranja razvojnih aktivnosti i dostupnosti usavršavanja zaposlenicima i zaposlenicama. Tvrtka im pruža različite seminare, treninge i radionice za usavršavanje vještina, te je prošle godine u prosjeku ulaganje u usavršavanje po zaposleniku iznosilo 4 puta više nego u drugim kompanijama uključenim u projekt, stoga ni ne čudi podatak da su svi zaposlenici i zaposlenice prošle kroz barem jedan dodatan, neobavezan oblik usavršavanja u 2019. godini.

Ono čime se Fresenius Kabi Hrvatska također može pohvaliti je dvosmjernost i redovitost interne komunikacije te dostupnost fleksibilnih radnih aranžmana. Zaposlenicima i zaposlenicama su dostupni i raznovrsni materijalni i nematerijalni benefiti kao što su božićnica, regres, sistematski pregledi, plaćeni dopust te timski budžeti. Također, svi zaposlenici i zaposlenice redovito dobivaju povratnu informaciju o svome radu, a rukovoditelji su adekvatno educirani za praćenje radne uspješnosti te motiviranje i nagrađivanje svojih zaposlenika i zaposlenica.

Igor Kosec, direktor kompanije Fresenius Kabi Hrvatska primio je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

 „Izuzetno smo ponosni na činjenicu da smo dobitnik prestižnog certifikata Poslodavac Partner koji nam je pokazao gdje je Fresenius Kabi Hrvatska u odnosu na druge kompanije, ali i što možemo poboljšati da bismo bili još uspješniji. U svakoj kompaniji pa tako i u kompaniji Fresenius Kabi  Hrvatska najveću vrijednost čine ljudi. Ulaganja u ljude se uvijek višestruko vraćaju pa mi planiramo i dalje nastaviti istim putem. Na taj način osigurat ćemo dodatno poboljšanje procesa, još uspješniju organizaciju, još zadovoljnije sadašnje i buduće zaposlenice i zaposlenike koje prate vrhunski rezultati.“ istaknuo je Igor Kosec, direktor kompanije  Fresenius Kabi Hrvatska.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija