Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Erste Bank AD Podgorica najnoviji nositelj certifikata Poslodavac Partner

Erste Bank AD Podgorica najnoviji nositelj certifikata Poslodavac Partner

11. svibnja 2021.

Certifikat Poslodavac Partner ove je godine po prvi put dodijeljen Erste Bank AD Podgorica.

Najbolje rezultate Banka je postigla u području Upravljanja učinkom temeljem odlično postavljenog sustava procjene radne uspješnosti zaposlenika koji je povezan sa strategijom organizacije i razvojem zaposlenika. Svi zaposlenici redovito dobivaju povratnu informaciju o svome radu, a rukovoditelji su dobro educirani za praćenje radne uspješnosti te motiviranje i nagrađivanje svojih zaposlenika. Neovisni certifikacijski tim također je pohvalio to što svi zaposlenici Banke imaju definirane osobne planove razvoja, kao i dostupnost raznolikih edukacija i značajna financijska ulaganja Banke u razvoj svih zaposlenika. Osim toga, Banka se tijekom procesa certifikacije istaknula i wellbeing praksama poput omogućavanja više fleksibilnih oblika rada zaposlenicima te mnogobrojnim društveno korisnim akcijama u kojima često sudjeluju i sami zaposlenici Banke.

U izazovnim i promjenjivim okolnostima pokazali smo agilnost i sposobnost brzog prilagođavanja organizacije rada kako bismo klijentima pružili kontinuitet kvalitetne usluge i podršku. Posebno smo ponosni na zaposlenike, koji su u izvanrednim okolnostima pokazali motiviranost, kolegijalnost i solidarnost i time na najbolji način potvrdili da su najjača pokretačka snaga Banke“, rekao je Aleksa Lukić, glavni izvršni direktor Erste banke.

 „U proces certifikacije smo ušli želeći da steknemo precizniju i neovisnu procjenu kvalitete procesa i sustava koje primjenjujemo u području ljudskih resursa. Zadovoljstvo je kada dobijete potvrdu da ste među kompanijama u regiji koje provode najbolje prakse u razvoju i edukaciji zaposlenika, motiviranosti, postizanju ravnoteže između poslovnih i privatnih obveza. Ovo shvaćamo kao poticaj da nastavimo predano raditi na daljnjem unapređenju radnog okruženja, u suradnji sa zaposlenicima, menadžerima, i uz podršku kolega i kolegica iz bankarske grupe kojoj pripadamo“, kazala je Tatjana Keković, direktorica Službe ljudskih resursa.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija