Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Erste Bank AD Podgorica nagrađena priznanjem Izvrsnost u izazovima

Erste Bank AD Podgorica nagrađena priznanjem Izvrsnost u izazovima

27. studenog 2020.

Erste Bank AD Podgorica prva je banka u Crnoj Gori nagrađena priznanjem Izvrsnost u izazovima. Riječ je o nagradi koju SELECTIO dodjeljuje od travnja ove godine tvrtkama koje su pokazale brzu prilagodbu i kvalitetan odnos prema zaposlenicima i u ovom periodu pandemije koronavirusa.

U Erste banci krizni tim je formiran već u veljači, te su sve preventivne i zaštitne mjere za zaposlenike i klijente Banke bile spremne već i prije prvog zabilježenog slučaja koronavirusa u Crnoj Gori. Banka je tako pravovremeno omogućila rad od kuće svim zaposlenicima kojima priroda posla to dozvoljava, a svi zaposlenici su na vrijeme opskrbljeni i svim potrebnim zaštitnim sredstvima, alatima i edukativnim materijalima.

Banci je u ovom izazovnom pandemijskom periodu fokus bio na sigurnosti i zajedništvu zaposlenika. Nije bilo otpuštanja povezanog s koronavirusom, te su zadržani svi postojeći materijalni i nematerijalni benefiti za zaposlenike, a isplaćeni su im i bonusi te dodatne nagrade, osobito zaposlenicima u prodajnoj mreži koji zbog prirode posla nisu imali opciju rada od kuće.

„U ovoj izazovnoj godini dobili smo potvrdu da su solidarnost, posvećenost i razumijevanje stubovi nosioci naše organizacione kulture. Ponosni smo na naše kolegice i kolege, koje rade direktno s klijentima u poslovnicama ili u službama podrške, iz službenih prostorija ili od kuće, a koje pružaju maksimalan doprinos kako bi naši klijenti imali nesmetanu i kontinuiranu uslugu. Pružanje sigurnog i podsticajnog radnog okruženja te obezbjeđivanje balansa između poslovnih i privatnih obveza naših zaposlenika, ostaće prioriteti upravljanja ljudskim potencijalom i u narednom periodu“, izjavila je ovom prilikom Tatjana Keković, direktorica Službe ljudskih resursa u Erste banci.

Organizacija je pokazala da živi svoje vrijednosti i u ovom periodu, stavljanjem naglaska na timski duh i zajedničke ciljeve, ali i brojnim društveno korisnim akcijama koje su provedene u suradnji s klijentima i partnerima. Primjerice, osigurane su donacije respiratora, donacija Crvenom križu, te 3D tiskari kako bi se napravile ronilačke maske koje su prilagođene kako bi imale zaštitnu funkciju i bile donirane zdravstvenim djelatnicima.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija