Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Dukat nagrađen certifikatom Poslodavac Partner

Dukat nagrađen certifikatom Poslodavac Partner

10. svibnja 2021.

Dukat d.d. i povezana poduzeća u Hrvatskoj u travnju su uspješno završila proces certificiranja za status nositelja certifikata Poslodavac Partner. 

Dukat i povezana poduzeća KIM Mljekara Karlovac i La Log najbolje su rezultate postigla u područjima koja se odnose na strategiju upravljanja ljudskim potencijalima, kvalitetu procesa zapošljavanja te u području koje se odnosi na odnos tvrtke prema zaposlenicima. Neovisni certifikacijski tim tako je potvrdio da je funkcija upravljanja ljudskim resursima u Dukatovim poduzećima zaista strateški partner poslovanju te da kontinuirano radi na unapređenju svojih procesa. Dukat je demonstrirao i da ima optimalno dizajniran proces zapošljavanja te da veliku pažnju pridaje privlačenju dobrih kandidata i temeljitom uhodavanju novih zaposlenika u rad tvrtke.

Osim toga, pohvaljeni su i programi, ankete i fokus grupe, putem kojih zaposlenici u Dukatu mogu dati svoje sugestije za unapređenje poslovanja, te wellbeing inicijative koje tvrtka omogućuje zaposlenicima, poput besplatnog psihološkog savjetovanja, edukacija iz područja timske i osobne otpornosti, nekoliko oblika fleksibilnih radnih aranžmana, broja dana godišnjih odmora koji je značajno iznad zakonskog minimuma te poticanja na bavljenje sportom i zdrav život.

Ponosni smo što je ovaj certifikat potvrdio našu predanost u radu sa zaposlenicima i što nas svrstava među najbolje poslodavce u Hrvatskoj. Uz priznanje Izvrsnost u izazovima stečeno jesenas, ovo je drugo veliko priznanje Dukatu za kvalitetno upravljanje ljudima, i to u posebno zahtjevnim uvjetima poslovanja obilježenim pandemijom. Osim strateškog pristupa upravljanju ljudskim potencijalima te pomno isplaniranog procesa zapošljavanja i uvođenja novih kolega u posao, posebno smo ponosni na visoke ocjene za naše prakse i aktivnosti u području odnosa sa zaposlenicima i brige o njihovoj dobrobiti koje sustavno unaprjeđujemo, a što ćemo i dalje nastaviti činiti. Ovo nezavisno priznanje struke nije rezervirano samo za Dukatov tim Ljudskih potencijala, nego predstavlja uspjeh čitave kompanije i svih naših zaposlenika s kojima zajednički radimo na unaprjeđenju 'employee experiencea’, svakodnevnog iskustva rada za sve naše kolege,“ istaknula je Helena Karasić, direktorica Ljudskih potencijala Dukata.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija