Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Crnogorski Telekom prva telekomunikacijska tvrtka u Crnoj Gori s certifikatom Poslodavac Partner

Crnogorski Telekom prva telekomunikacijska tvrtka u Crnoj Gori s certifikatom Poslodavac Partner

06. svibnja 2021.

Crnogorski Telekom je najnoviji nositelj certifikata Poslodavac Partner i prva tvrtka u industriji telekomunikacija u Crnoj Gori dobitnik ovog certifikata, koji prije svega potvrđuje da ova tvrtka ima visoku razinu standarda kad je riječ o upravljanju zaposlenicima, što doprinosi unapređenju kvalitete rada u Tvrtki, a samim time i njenih poslovnih rezultata.

Samoj dodjeli certifikata je prethodila revizija, odnosno, kvantitativno mjerenje ukupno 45 ključnih procesa upravljanja ljudskim resursima prema razrađenoj metodologiji certifikata Poslodavac Partner. Radi se o nezavisnoj analizi procesa upravljanja zaposlenicima u 5 glavnih područja: strategija upravljanja zaposlenicima, regrutacija i selekcija,  upravljanje učinkom zaposlenika, usavršavanje i razvoj, te odnos tvrtke prema zaposlenicima.

Najbolje rezultate Crnogorski Telekom je ostvario u područjima koji se odnose na strategiju upravljanja ljudskim resursima, pokazavši da je HR u kompaniji istinski partner biznisu. Pored navedenog područja, sjajni rezultati su zabilježeni i u području koje se tiče odnosa kompanije prema zaposlenicima, gdje je posebno istaknut veliki trud koji Crnogorski Telekom ulaže kad je riječ o segmentu brige za zaposlenike, u poticanju dvosmjerne komunikacije kroz redovno provođenje ispitivanja zadovoljstva zaposlenika, kao i u praćenju indikatora zdravlja zaposlenika.

"Raduje me dobivanje certifikata Poslodavac Partner i svrstavanje među kompanije koje su prepoznate kao primjer stabilnog i pouzdanog partnera svojim zaposlenicima, jer je ovim izazovnim vremenima to jako važno.  Priznanje za izvrsno upravljanje zaposlenima je rezultat proaktivnog odnosa HR funkcije, ali, što je mnogo važnije, korporativne kulture i načina razmišljanja naših lidera koji se konstantno trude da, kao što prepoznajemo potrebe korisnika, tako brinemo i o potrebama naših zaposlenika. Stalni fokus imamo i na izazove koji dolaze s tržišta, konstantno osmišljavajući načine  kako da uključimo i motiviramo naše zaposlenike da ih zajedno prevladavamo, jer to je naša snaga. Provedena analiza i uspoređivanje sa skoro 70 organizacija iz regije, potvrdila je angažiranost kompanije da i kroz HR funkciju unapređujemo procese, dajući prioritet kvalitetnom upravljanju zaposlenicima, s posebnim naglaskom na brigu za zaposlenika, kao prepoznatljivim vrijednostima kojima konstantno osnažujemo i unapređujemo naš brend.

Mi smo tim posvećenih profesionalaca, različitih profila, znanja i generacija, i ta različitost nas čini bogatijima, stoga se radujem što će ovaj certifikat biti još jedan u nizu koji doprinosi stvaranju jedinstvene konkurentske prednosti kojoj težimo na tržištu. Želimo graditi odnose koji osvajaju srca naših korisnika i zaposlenika misleći o njihovim potrebama i poboljšavajući način na koji žive i rade, kao pouzdan partner u izazovnim ali i lijepim vremenima, koja nas očekuju.", izjavila je Slađana Đurović, Direktorica Sektora za ljudske resurse Crnogorskog Telekoma.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija