Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Coca-Cola Hrvatska TOP poslodavac, Coca Cola B-H također ponovno u društvu poslodavaca partnera

Coca-Cola Hrvatska TOP poslodavac, Coca Cola B-H također ponovno u društvu poslodavaca partnera

26. srpnja 2018.

Coca-Cola Hrvatska već 12 godina sudjeluje u projektu Certifikat Poslodavac Partner uvijek iznova potvrđujući svoju predanost ostvarivanju izvrsnosti kad je riječ o razvoju i upravljanju ljudskim potencijalima. Ove je godine Coca-Cola Hrvatska ostvarila 97% ukupno mogućih bodova, čime si je osigurala i mjesto među pet najboljih poslodavaca partnera na hrvatskome tržištu, dok Coca-Cola B-H Sarajevo već petu godinu zaredom sudjeluje u projektu te je ove godine postigla impresivnih 98% od ukupnog broja bodova, svrstavši se tako u sam vrh najatraktivnijih poslodavaca na svom tržištu.

Kao poslodavac se Coca-Cola HBC Hrvatska ističe odlično osmišljenim procesima u svih pet ocjenjivanih područja ljudskih potencijala (strategija, regrutiranje i selekcija, upravljanje učinkom, usavršavanje i razvoj, odnos prema zaposlenicima) te neprestanim radom na njihovu razvoju kako bi se pratile unutrašnje potrebe u tvrtki i potrebe sve zahtjevnijega tržišta. Ove je godine najveći broj bodova ostvaren u području upravljanja učinkom zahvaljujući uključivanju i inovacijama koje tvrtka neprestano provodi.

U svakom od pet ocjenjivanih područja Coca-Cola HBC B-H Sarajevo ostvarila je preko 90% od ukupnog broja bodova, a naročito se istaknula u područjima upravljanja učinkom i usavršavanja i razvoja, gdje je postigla maksimalan broj bodova.

Coca-Cola velik naglasak stavlja na digitalizaciju u području ljudskih potencijala i tako ide u korak s vremenom i razvojem ljudskih potencijala na najvišoj razini. Znatnim ulaganjima u usavršavanje zaposlenika i njihovu dobrobit Coca-Cola živi svoje geslo da su upravo ljudi njihov najvrjedniji potencijal te da je poslovni uspjeh izravna posljedica njihove stručnosti, uključenosti i predanosti.

Nela Bučević, Direktorica Odjela za ljudske potencijale za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju Coca-Cole​, primila je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana uprave tvrtke SELECTIO, koja dodjeljuje to ugledno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima.

Svjesni kako su za naš dugoročni poslovni uspjeh ključni upravo zaposlenici, raduje nas što je i u ovoj godini prepoznata izvrsnost našega rada u razvoju ljudskih potencijala. Brojni programi i aktivnosti koje provodi Coca-Cola usmjereni su prema našim zaposlenicima u cilju postizanja još boljih uvjeta rada i unaprjeđenja odnosa unutar tvrtke. Prateći dinamiku tržišta i promjene u potrebama naših zaposlenika stalno radimo na unaprjeđenju učinkovitosti i otvaranju prostora za kreativno razmišljanje i inovacije naših zaposlenika. Certifikat Poslodavac Partner dodatni je poticaj da nastavimo s daljnjim ulaganjem u unaprjeđenje odnosa sa zaposlenicima te stvaranje uvjeta za njihov razvoj i potpuno iskorištavanje njihovih potencijala“, istaknula je Nela Bučević, Direktorica Odjela za ljudske potencijale za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju Coca-Cole.

 

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija