Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

CKB: Zaposlenici su naš najdragocjeniji resurs
Crnogorska komercijalna banka

CKB: Zaposlenici su naš najdragocjeniji resurs

30. prosinca 2021.

Pred sam kraj 2021. godine stigla je lijepa vijest za HR stručnjake iz Crne Gore. Certifikat Poslodavac Partner (CEP) uručen je Crnogorskoj komercijalnoj banci (CKB-u) za izvrsne rezultate postignute u upravljanju ljudskim resursima. Prestižno priznanje uručila je SELECTIO Grupa koja više od 20 godina okuplja najbolje HR stručnjake i unapređuje standard upravljanja ljudskim potencijalima.

Složeni proces odabira nagrađenih podrazumijeva procjenu praksi upravljanja zaposlenicima u području kvalitete strategije i učinka, te procesa zapošljavanja, edukacije, razvoja i odnosa prema zaposlenicima. Posebno se procjenjuje i razina transparentne komunikacije te ispitivanje zadovoljstva zaposlenika. 

“Upravljanje ljudskim resursima, pogotovo u kontekstu trenutne zdravstvene situacije, zahtijeva suštinsko razumijevanje promjena u društvu i spremnost da se prema njima brzo i efikasno orijentiramo. Od HR profesionalaca se očekuje formiranje organizacijske strukture za ostvarivanje poslovnih rezultata i sistema koji omogućava usklađenost profesionalnih i osobnih ciljeva zaposlenika. Za CKB HR tim i mene osobno, Certifikat Poslodavac Partner je značajna potvrda da smo na pravom putu kreiranja radnog okruženja u kojemu su zaposlenici prepoznati kao naš najdragocjeniji resurs. Sigurna sam da je ovo jedini ispravni put ka potpunoj valorizaciji osobnih i profesionalnih potencijala zaposlenika”, rekla je Žana Đurović, direktorica Odjela za upravljanje ljudskim resursima CKB-a.

“CKB je primjer poslodavaca koji iskazuje brigu o zaposlenima u svim aspektima. Od poduzimanja inicijativa za bolje uspostavljanje ravnoteže između privatnog i poslovnog života do odličnog suočavanja s javnozdravstvenom krizom, CKB je pokazala izvrsne prakse”, istakla je Martina Kessler, voditeljica CEP-a.

Od pet glavnih područja procjene, CKB se istaknula u segmentima odnosa sa zaposlenima i upravljanja učinkom gdje je postigla uistinu iznadprosječne rezultate. Uz to, certifikacijski tim je pohvalio kvalitetno razrađenu specifikaciju radnih mjesta i organizacijski dizajn, sisteme kompetencija i procjene radne uspješnosti, kao i ujednačenu brigu o stalno zaposlenima te privremenoj radnoj snazi.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija