Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

CKB dobitnik nagrade „Izvrsnost u izazovima“

CKB dobitnik nagrade „Izvrsnost u izazovima“

12. srpnja 2021.

CKB je nagrađena priznanjem „Izvrsnost u izazovima“ za kvalitetno upravljanje zaposlenicima tokom pandemije koronavirusa. Riječ je o nagradi koju konzultantska kuća SELECTIO dodjeljuje u cilju promoviranja kompanija koje naročito u izazovnim vremenima na prvo mjesto stavljaju interese i potrebe zaposlenika. Osim toga, svrha priznanja je isticanje važnosti brige o zaposlenima u vremenu krize, kao i promoviranje dobrih praksi koje su u poslovnom svijetu pokrenute u ovom periodu.

Tokom pandemije, u CKB-u prioritet je bio očuvanje zdravlja i sigurnosti zaposlenika i klijenata. Također, posebno se vodilo računa da se kontinuirano i transparentno komuniciraju strateški važne odluke i informacije od značaja za cijeli tim.

Zaposlenima u CKB-u je pravovremeno omogućen rad od kuće, uz dostupnu opremu i digitalne alate. Članovima CKB tima koji nisu bili u mogućnosti raditi od kuće, za vrijeme boravka u prostorijama Banke osigurano je strogo poštovanje propisanih mjera, kao i sva prateća zaštitna sredstva.

U toku pandemije, plaće i benefiti zaposlenika nisu smanjivani. U cilju dodatnog osnaživanja kolektiva u ovom zahtjevnom periodu, Banka je pokrenula i dodatne mehanizme nagrađivanja i motiviranja zaposlenika.

Posebno treba imati na umu da je paralelno s adekvatnim upravljanjem okolnostima izazvanim pandemijom, uspješno proveden i proces pripajanja Podgoričke banke CKB-u, jedan od najkompleksnijih procesa ovog tipa na crnogorskom tržištu.

Ljudi su najveća vrijednost CKB-a i preduvjet svakog našeg uspjeha. Za nas u CKB-u je očuvanje zdravlja zaposlenika, od prvog trenutka pandemije, bilo apsolutni prioritet. Ponosan sam što se nalazim na čelu tima koji je pokazao veliki stupanj empatije, posvećenosti i profesionalizma!“ – istakao je gospodin Pál Kovács, glavni izvršni direktor CKB-a.

Žana Đurović, direktorica Odjeljenja za ljudske resurse, nagradu „Izvrsnost u izazovima“ vidi kao priznanje za cijeli HR tim koji je pružio nemjerljiv doprinos adekvatnom upravljanju okolnostima koje su izazvane pandemijom koronavirusa.

Javnozdravstvena kriza je dodatno istaknula značaj HR-a i koliko u tako teškom periodu zaposlenicima znači podrška koju dobivaju od nas. Cijeli HR tim CKB-a je predano radio, kako bismo kolegama bili adekvatna podrška tijekom ovog izazovnog vremena. Poduzeli smo sve što je bilo u našoj moći da zaposlenima olakšamo novonastalu situaciju i, na osnovi njihovih reakcija, vjerujem da smo u tome uspjeli.“ – zaključila je gospođa Đurović.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija