Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Ciklopea i ove godine dobitnik priznanja Poslodavac Partner

Ciklopea i ove godine dobitnik priznanja Poslodavac Partner

14. prosinca 2015.

Ciklopea je i ove godine potvrdila da implementira najbolje prakse upravljanja zaposlenicima te joj je dodijeljeno priznanje certifikat Poslodavac Partner. Certifikat je voditeljici resursa Petri Benčić te izvršnoj direktorici tvrtke Ciklopea, Sandri Boljkovac Stojak, uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke Selectio koja dodjeljuje certifikat.

Ciklopea je prva prevoditeljska kuća koja je stekla ovaj vrijedan certifikat te je jedna od malobrojnih malih hrvatskih tvrtki koje su zadovoljile visoke standarde u upravljanju zaposlenicima.

Stjecanje i zadržavanje certifikata Poslodavac Partner podrazumijeva da organizacija implementira, ali i iz godine u godinu razvija prakse upravljanja ljudskim resursima. Stručni tročlani tim ocjenjuje 45 praksi u pet područja: strategija, zapošljavanje, radna uspješnost, razvoj zaposlenika i odnos prema zaposlenicima.

Ciklopea je zadovoljila kriterije u svih pet područja te je u protekloj godini poseban naglasak stavila na dalji razvoj prakse transparentnog praćenja rada zaposlenika, davanja povratne informacije i nagrađivanja po učinku te razvoja vještina i znanja zaposlenika i otvaranja mogućnosti za napredovanje u struci. Ciklopea također razvija suradnju s fakultetima i omogućuje studentima da steknu prva profesionalna iskustva kroz praksu u Ciklopei.

“Ponosni smo na uspješan proces recertifikacije i dobivanja priznanja Poslodavac Partner za 2015. Ciklopea kontinuirano ulaže u optimiziranje procesa unutar domene ljudskih resursa te u sustavni razvoj i zadržavanje talenata. Tijekom 2015. godine započeli smo uspješnu suradnju s akademskom zajednicom u cijeloj regiji te učvrstili projekte uvođenja mladih u tržište rada i svijet prevoditeljske industrije. Certifikat je potvrda dosadašnjeg rada i uloženih napora, ali svakako i motivacija za daljnji rad na području jačanja praksi upravljanja  ljudskim resursima. Spoznaja da su ljudi najvrjedniji kapital ugrađena je u kulturu naše tvrtke, određuje naše poslovno ponašanje, organizacijsku strukturu te sve organizacijske procese.” izjavila je Sandra Boljkovac Stojak, osnivačica i izvršna direktorica Ciklopee.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija