Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Ciklopea četvrti put nagrađena Certifikatom Poslodavac Partner

Ciklopea četvrti put nagrađena Certifikatom Poslodavac Partner

21. prosinca 2017.

Društvo Ciklopea četvrti je put nagrađeno vrijednim priznanjem, Certifikatom Poslodavac Partner za upravljanje ljudskim resursima. Aleksandar Zemunić, član Uprave društva SELECTIO uručio je Certifikat Sandri Boljkovac Stojak, Ciklopeinoj osnivačici i glavnoj izvršnoj direktorici.

Rezultati koje je Ciklopea ostvarila u ovom procesu ponovne certifikacije svrstavaju je među vrhunske poslodavce koji vrlo precizno i transparentno vrednuju rad svojih djelatnika i nude im mogućnosti dodatnih novčanih i nenovčanih nagrada i povlastica na temelju radnog učinka. Osim toga, značajna se pažnja pridaje postupku regrutiranja i selekcije, planiranju zapošljavanja te upravljanju privremenom radnom snagom prema kojoj se Ciklopea odnosi jednako kao prema stalnim zaposlenicima.

Još jedan Certifikat Poslodavac Partner u nizu još je jedna potvrda našeg uspješnog poslovanja. Razvoj zaposlenika zapravo je razvoj Ciklopee, zato naša kompanija ulaže velike napore i sredstva u razvoj ljudskih potencijala. U idućoj godini očekuju nas još veći izazovi kojima se radujemo!”, istaknula je Sandra Boljkovac Stojak, izvršna direktorica društva Ciklopea.

Izuzetna nam je čast ponovno biti na popisu najuspješnijih kompanija u Hrvatskoj po pitanju izvrsnosti u upravljanju ljudskim potencijalima. Jako smo ponosni na činjenicu da smo u postroženim uvjetima ostvarili veći broj bodova u čak nekoliko područja što pokazuje da je naš razvoj i briga za ljudske potencijale na vrlo zavidnoj razini. Razvoj ljudskih potencijala uvijek je bila i ostala meka sastavnica organizacijskog uspjeha.”, izjavila je Sara Demiri, Voditeljica ljudskih resursa društva Ciklopea.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija