Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Certifikat Poslodavac Partner šestu godinu zaredom dodijeljen lokalizacijskoj tvrtki Ciklopea
Foto: Toni Lugarov

Certifikat Poslodavac Partner šestu godinu zaredom dodijeljen lokalizacijskoj tvrtki Ciklopea

16. prosinca 2019.

Ciklopea, tvrtka specijalizirana za pružanje prevoditeljskih i lokalizacijskih usluga na više od 30 jezika, s klijentima u 41 zemlji, šestu je godinu zaredom nagrađena statusom Poslodavac Partner. U Ciklopei su prošle godine proslavili 15 godina uspješnog poslovanja te ističu da su za njihov poslovni uspjeh zaslužni upravo njihovi kvalitetni kadrovi, zbog čega uvijek nastoje podizati ljestvicu izvrsnosti kada su u pitanju njihovi HR procesi. Sandra Boljkovac Stojak, CEO, i Sara Demiri, voditeljica ljudskih resursa, primile su certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Iako smo tek šest godina u programu certifikat Poslodavac Partner, već smo ostvarili zavidne postotke u svim područjima što nam samo potvrđuje da dobro radimo svoj posao. U narednim godinama planiramo ispolirati rezultate do savršenstva jer nas ništa manje neće zadovoljiti”, istaknula je Sandra Boljkovac Stojak, CEO.

Ciklopea je u ovogodišnjem procesu certifikacije demonstrirala sustav regrutiranja i selekcije u skladu s najboljim svjetskim praksama, a certifikacijski tim posebno je pohvalio i kvalitetan sustav procjene radne uspješnosti zaposlenika, koji je u Ciklopei jasno povezan sa sustavom nagrađivanja. Osim toga, tvrtka se tijekom certifikacije istaknula i ulaganjem u edukacije svojih zaposlenika, kao i općenito njihovom dostupnošću i raznolikošću.

Sara Demiri, voditeljica ljudskih resursa, dodala je: „Vrhunski rezultati koje ostvarujemo iz godine u godinu rezultat su predanog i sustavnog rada u području upravljanja ljudskim potencijalima. Ove smo se godine fokusirali na uvođenje finih procesa poput motiviranosti i angažiranosti zaposlenika te smo postojeće procese poput regrutacije i selekcije inovativnim pristupima doveli do savršenstva. Ponosni smo na ostvarene rezultate!”

Tvrtka organizira i sudjeluje u brojnim aktivnostima kojima nastoji približiti svoj rad studentima jezičnih usmjerenja, ali i svima drugima koje zanima rad u jezičnoj industriji. Tako Ciklopea kontinuirano surađuje sa sveučilištima iz cijele regije čijim studentima omogućava stručnu praksu tijekom koje se studenti mogu u praksi upoznati s njihovom budućom industrijom, a nekoliko godina zaredom s istom misijom Ciklopea je organizirala i Ljetnu školu za studente i diplomante jezičnih studija. Osim toga, Ciklopea dva puta godišnje organizira Dan otvorenih vrata kada poziva sve zainteresirane da na jedan dan dožive iskustvo rada u lokalizacijskoj tvrtki.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija