Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Certifikat Poslodavac Partner dodijeljen tvrtki Japan Tobacco International
Foto: Toni Lugarov

Certifikat Poslodavac Partner dodijeljen tvrtki Japan Tobacco International

10. ožujka 2020.

Japan Tobacco International (JTI) ove je godine po sedmi put postao nositelj certifikata Poslodavac Partner. Ostvarivši visoke rezultate u svakom od procjenjivanih područja, JTI je potvrdio da njeguju partnerski pristup prema svojim zaposlenicima te se našao u samom vrhu najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj.

Kako bi tvrtka stekla status Poslodavca Partnera, prolazi kroz nezavisnu procjenu svojih procesa upravljanja ljudskim resursima u pet velikih područja koji se odnose na strategiju, procese regrutiranja i selekcije, upravljanje učinkom i usavršavanje zaposlenika te na odnos tvrtke prema svojim zaposlenicima. JTI se u postupku certifikacije posebno istaknuo naporima koje ulažu u brigu o svojim zaposlenicima i stvaranje ugodne radne atmosfere. Primjerice, JTI svojim zaposlenicima omogućuje nekoliko oblika fleksibilnog rada, poput kliznog radnog vremena te rada od kuće. Također, kompanija zaposlenicima i članovima njihovih obitelji omogućuje privatno zdravstveno osiguranje kao i druge dodatne beneficije.

Tvrtka posebnu pažnju posvećuje i razvoju svojih zaposlenika pa su tako u protekloj godini svi zaposlenici prošli neki oblik dodatnog usavršavanja. JTI veliki naglasak stavlja i na poticanje ideja svojih zaposlenika, te stoga tvrtka ima i sustavni program praćenja sugestija zaposlenika, a zaposlenik koji ima neku ideju za njenu realizaciju može dobiti budžet te mentorstvo, ako nije ekspert u području iz kojeg je njegova ideja, kao i podršku iz drugih sektora.

Zoran Kosijer, manager odjela Ljudi i kultura za regiju Adriatica, primio je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO, te tom prigodom izjavio:„Rezultati koje smo ostvarili su i dalje vrlo visoki iako se kriteriji neprestano pooštravaju. Posebno smo ponosni na svoje rezultate u područjima Usavršavanje i razvoj zaposlenika te Odnos prema zaposlenicima budući da je to ključno za uspješni razvoj jedne kompanije. Make it Bright pripravnički izazov koji ćemo uskoro organizirati za studente hrvatskih fakulteta je izvrstan primjer koji pokazuje kako JTI ulaže i u mlade profesionalce, dajući im šansu za početak karijere u međunarodnom okruženju kompanije koja je jedan od najboljih poslodavaca u regiji i svijetu“.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija