Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Biofarmaceutskoj tvrtki AbbVie treću godinu zaredom dodijeljen certifikat Poslodavac Partner
Fotografija: Toni Lugarov

Biofarmaceutskoj tvrtki AbbVie treću godinu zaredom dodijeljen certifikat Poslodavac Partner

24. rujna 2019.

Tvrtki AbbVie treću je godinu zaredom uručen certifikat Poslodavac Partner, i to na tržištima Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Srbije. Kao i proteklih godina, tvrtka AbbVie je prošla kroz reviziju svojih HR procesa i demonstrirala visoku razinu kvalitete postavljenog sustava regrutiranja i selekcije, transparentan sustav procjene radnog učinka zaposlenika te predanost brizi za zaposlenike.

Tvrtka AbbVie je u procesu certifikacije dokazala da ulaže značajan trud u izgradnju odnosa sa svojim zaposlenicima. Putem raznih komunikacijskih kanala, tvrtka AbbVie ohrabruje dvosmjernu komunikaciju, pri čemu zaposlenici uvijek imaju priliku izraziti svoje mišljenje i dati prijedloge za poboljšanje poslovnih procesa. AbbVie svojim zaposlenicima pruža mogućnost korištenja različitih oblika fleksibilnih radnih aranžmana te ujedno sufinancira i razne sportske i wellness aktivnosti s ciljem unapređenja kvalitete njihovog zdravlja i ostvarivanja ravnoteže privatnog i poslovnog života. Osim toga, u sklopu inicijative AbbVie Vitality, tvrtka za zaposlenike organizira niz aktivnosti poput edukacija o nošenju sa stresom i o zdravoj prehrani, sajmova zdravlja i natjecanja kojima se potiče zdrav život i otpornost zaposlenika.

Ljubiša Mitof-Viruški, Generalni direktor za Adriatic regiju, i Dario Nenadić, Voditelj tržišta izvan EU za Adriatic regiju, primili su certifikate Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Kvalitetan odnos sa zaposlenicima značajan je dio naše kulture, a certifikat Poslodavac Partner ponudio nam je detaljnu analizu našeg pristupa tom bitnom pitanju. Iako je ovo priznanje za nas značajno, ono ujedno predstavlja i jednu vrstu obaveze prema samima sebi da visoku kvalitetu odnosa sa zaposlenicima održimo i u budućnosti. Veselimo se tom izazovu i nastojat ćemo opravdati ovu certifikaciju“, izjavio je Ljubiša Mitof-Višurski.

Zadovoljstvo nam je što iz godine u godinu dokazujemo da smo kompanija koja brine za svoje zaposlenike te da uspijevamo održati visok nivo upravljanja procesima koji uređuju područje ljudskih resursa. S obzirom da uvijek nastojimo ići korak unaprijed, ovo priznanje nam je putokaz za dalje te motivacija da u budućnosti budemo još bolji.“, istaknuo je Dario Nenadić.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija