Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Atlantic Grupa potvrdila izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima

Atlantic Grupa potvrdila izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima

05. rujna 2018.

Atlantic Grupa, jedna od vodećih prehrambenih tvrtki u regiji, šesti je put nositeljica prestižnog Certifikata Poslodavac Partner na hrvatskom tržištu, priznanja koje dodjeljuje konzultantska kuća SELECTIO tvrtkama koje ostvaruju visoke standarde u upravljanju ljudskim resursima. Atlantic Grupa je u procesu ocjenjivanja ostvarila 95% od mogućeg broja bodova te tako pokazala koliko ulaže u razvijanje svojih zaposlenika.

U Atlanticu ističu da su njihove temeljne vrijednosti kreativnost, strast i rast, a upravo je snažna predanost komuniciranju tih vrijednosti i strategije svim zaposlenicima jedan od razloga za ostvarenih izvrsnih 100% bodova u području Strategije, jednom od pet glavnih područja koja se ocjenjuju. Osim toga, Atlantic Grupa se ističe razvijenim sustavom komunikacije unutar tvrtke te visoko kvalitetnim sustavom upravljanja učinkom zaposlenika.

U procesu ocjenjivanja, Atlantic Grupa se također istaknula i svojim programom brige za zdravlje i dobrobit zaposlenika, koji se sastoji od tri komponente. Prva komponenta, Tijelo i um, uključuje sistematske i dodatne medicinske preglede zaposlenika te solidarnu pomoć prema potrebi. Druga komponenta, Duša, usmjerena je na podupiranje humanitarnog rada zaposlenika financijski ili davanjem slobodnog dana za volontiranje, dok treća komponenta, Ravnoteža, uključuje različite projekte namijenjene podupiranju ravnoteže privatnog i poslovnog života zaposlenika, poput slobodnog dana zaposlenicima na prvi dan škole njihovog djeteta, fleksibilnog radnog vremena i slavljenja posebnih postignuća zaposlenika.

Ana Marušić, direktorica Ljudskih resursa Atlantic Grupe za Hrvatsku primila je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Najvažnije nam je ono što o Atlanticu kao poslodavcu i partneru kažu ljudi koji u Atlanticu rade i s nama surađuju, no uvijek je dobro i korisno čuti te dobiti uvid „nezavisnih stručnjaka“. Objektivna ocjena nam je orijentir i motivacija za daljnji razvoj, a čemu projekt poput CEP-a i služi. Vrlo smo ponosni što smo prepoznati kao kompanija koja je izvrsna u upravljanju ljudskim resursima,“ istaknula je Ana Marušić.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija