Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

 Atlantic Grupa ponovno najbolji Poslodavac Partner na srpskom tržištu

Atlantic Grupa ponovno najbolji Poslodavac Partner na srpskom tržištu

16. listopada 2019.

Atlantic Grupa je i ove godine stekla status Poslodavac Partner, nakon što je prošla kroz nezavisnu analizu svojih HR procesa u sklopu projekta Certifikat Poslodavac Partner. Atlantic Grupa je osvojila impresivnih 99% bodova u postupku certifikacije, što je rezultat koji nije uspjela nadmašiti nijedna druga tvrtka na tržištu Srbije.  

Najvažnije nam je da se ljudi u Atlanticu osjećaju dobro, jer zaposleni nisu samo resurs nego prije svega investitori, koji svakodnevno ulažu svoju energiju, strast i talent kako bismo svi zajedno bili uspješni. Naši brendovi poput Smokija, Bananice, Grand kafe, Cedevite i Argete regionalni su lideri upravo zahvaljujući našim ljudima koji su uložili sebe u njihov rast i razvoj. Okolnosti na tržištu se sve ubrzanije mijenjaju, stoga se i naše prakse moraju prilagođavati, kako bismo našim zaposlenicima pružili ono što im je potrebno i motivirali ih da daju najbolje od sebe. Tako da je CEP certifikacija, u koju su uključena sva Atlantic tržišta, odlična prilika da preispitamo ono što radimo i da iz godine u godinu podižemo ljestvicu naših HR procesa, rekla je tom prilikom Elizabeta Mirčevska, regionalna direktorica ljudskih resursa za Srbiju i Makedoniju Atlantic Grupe.

U Atlanticu naglasak stavljaju na brigu za sveobuhvatnu dobrobit i zadovoljstvo svojih zaposlenih, pa je u posljednjih godinu dana fokus na pojednostavljenju procedura i razvoju palete programa koji predstavljaju fleksibilizaciju radnih uvjeta i njihovo prilagođavanje individualnim potrebama zaposlenika. Atlanticova predanost poštovanju različitosti u najširem kontekstu, kao i jednakih mogućnosti za sve zaposlene, potvrđuje se i u konkretnim brojkama, pa je na nivou Grupe postotak žena ukupno i na menadžerskim pozicijama oko 50%, što je danas još uvijek rijetkost na tržištu.

Atlantic Grupa je u ovogodišnjem procesu certifikacije ponovno demonstrirala da je njihov HR odjel strateški partner biznisu i da kontinuirano ulažu značajne napore u osiguravanje wellbeinga svojih zaposlenika“, istaknuo je na uručenju certifikata Atlantic Grupi član Uprave tvrtke SELECTIO, Aleksandar Zemunić. „Certifikat Poslodavac Partner utemeljen je s misijom promoviranja kvalitetnog upravljanja zaposlenicima i drago mi je vidjeti da danas, kada glavni izazov tvrtkama više nije privlačenje i zapošljavanje, već zadržavanje zaposlenika, sve više tvrtki prepoznaje važnost kvalitetnog upravljanja zaposlenicima, a osobito nas veseli nagraditi Atlantic za izvrsnost upravo u tom području“, dodao je Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija