Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Atlantic Grupa najbolji Poslodavac Partner na srpskom tržištu

Atlantic Grupa najbolji Poslodavac Partner na srpskom tržištu

03. listopada 2018.

Atlantic Grupa postala je i na srpskom tržištu nositelj Certifikata Poslodavac Partner. Atlantic Grupa je u Srbiji u procesu ocjenjivanja ostvarila 95% od ukupno mogućeg broja bodova i tako pokazala koliko ulaže u razvoj svojih zaposlenika. Također, ostvarenim bodovima se istaknula kao najbolji Poslodavac Partner na srpskom tržištu, te joj je Certifikat prošli tjedan svečano uručen na dodjeli održanoj u Beogradu.

Osnova održivog poslovanja svake tvrtke je da postane svjesna važnosti i potrebe vlastitog utjecaja na unapređenje opće društvene situacije, što prije svega podrazumijeva odgovoran i etički odnos tvrtke prema svojim zaposlenicima uz poštovanje ljudskih i radnih prava i zato je naš fokus, osim dobrih rezultata poslovanja, podrška zaposlenima da iskoriste svoje pune potencijale i poboljšaju svoje vještine, kao i privlačenje i njegovanje talenata i razvoj njihovih potencijala”, rekao je tom prilikom Vladimir Čupić, direktor predstavništva Atlantic Grupe za Srbiju.   

Elizabeta Mirčevska, regionalna direktorica ljudskih resursa za Srbiju i Makedoniju Atlantic Grupe, primila je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO i tom prilikom izjavila: „Certifikatom Poslodavac Partner na srpskom tržištu zaokružili smo deset godina kontinuiteta u izvrsnosti upravljanja ljudskim potencijalima u Atlantic Grupi. Uspoređujemo se s najboljim tvrtkama na tržištu i promoviramo one HR prakse po kojima se Atlantic ističe u odnosu na konkurenciju.

U Atlantic Grupi imamo razvijen proces upravljanja talentima i razvojem, koji se upravo zasniva na prepoznavanju jakih strana i područja za razvoj zaposlenih, a kroz kontinuirano usavršavanje i unapređenje vještina osiguravamo daljnji profesionalni razvoj i razvoj karijera naših zaposlenika“, dodala je Ivana Djordjević, korporativna direktorica upravljanja talentima i razvojem. 

Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO, povodom uručenja Certifikata Atlantic Grupi izjavio je: „Funkcija upravljanja ljudskim resursima u Atlanticu pravi je strateški partner biznisu i aktivno doprinosi ostvarenju ciljeva tvrtke, a vrijednosti organizacije utkane su u svakodnevno poslovanje. Mali je broj tvrtki u regiji koje mogu zadovoljiti visoke standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima koje smo razvili u okviru projekta Certifikat Poslodavac Partner, a Atlantic Grupa služi kao primjer ostalim organizacijama na tržištu Srbije.“

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija