Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Novi dobitnik Certifikata Poslodavac Partner – Aminess hoteli i kampovi

Novi dobitnik Certifikata Poslodavac Partner – Aminess hoteli i kampovi

07. veljače 2018.

Aminess hoteli i kampovi, turistički brend kojim upravlja Laguna Novigrad d.d., najnoviji su dobitnik Certifikata Poslodavac Partner, prestižnog priznanja za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje Certifikat, na svečanoj je dodjeli uručio priznanje Gracijeli Alessio, direktorici pravnih poslova Aminess hotela i kampova.

Projekt Poslodavac Partner pokrenut je prije dvanaest godina s misijom promoviranja kvalitetnog upravljanja ljudskim resursima te je do sada u njemu sudjelovalo više od 85 organizacija. Certifikat Poslodavac Partner je neovisno priznanje struke koje se dodjeljuje organizacijama na temelju ocjene razvijenosti praksi upravljanja zaposlenicima u pet glavnih područja: Strategiji, Regrutiranju i selekciji, Upravljanju učinkom, Usavršavanju i razvoju te Odnosu prema zaposlenicima. Kako bi zadovoljila standarde Certifikata, kompanija mora imati najmanje 75% ukupnih mogućih bodova, ali i najmanje 70% bodova u svakom od 5 ocjenjivanih područja.

Aminess se ističe natprosječnim rezultatima u području Upravljanja učinkom, inače jednom od najizazovnijih područja upravljanja ljudskim resursima za organizacije. Osim što su svi zaposlenici obuhvaćeni sustavom procjene radnog učinka, u Aminessu zaposlenici također ocjenjuju i svog nadređenog, što je praksa koja se ne viđa često u organizacijama, a osigurava transparentnost, povjerenje i poticaj za razvoj.

Izuzetno smo ponosni što smo postali nositelj prestižnog Certifikata Poslodavac Partner te ga doživljavamo kao vrijednu potvrdu visoke kvalitete naših procesa u području upravljanja ljudskim resursima. Kvalitetno upravljanje ljudskim resursima očituje se kroz partnerski odnos poslodavca i zaposlenih te predstavlja stratešku odrednicu ove kompanije. Zaposlenici su temeljni pokretači uspjeha i razvoja te predstavljaju našu odlučujuću konkurentsku snagu, a njihova profesionalnost, predanost i kreativnost čine Aminess brend sve jačim na zahtjevnom turističkom tržištu. Našu strategiju i vrijednosti najbolje sažima krovni slogan koji nas opisuje, a to je: Lasting relations – Veze koje traju! Kako s našim gostima, tako i s našim radnicima“, istaknula je Gracijela Alessio, direktorica pravnih poslova Aminess hotela i kampova, prilikom primanja certifikata.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2018. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija