Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Addiko Bank Sarajevo jedina banka u BiH s certifikatom Poslodavac Partner

Addiko Bank Sarajevo jedina banka u BiH s certifikatom Poslodavac Partner

08. veljače 2021.

Addiko banka je nagrađena certifikatom Poslodavac Partner (CEP), te je tako postala prva banka nositeljica ovog certifikata u Bosni i Hercegovini. 

Višemjesečni proces certifikacije, koji uključuje nezavisnu dubinsku analizu sustava upravljanja ljudskim resursima, Addiko banka je nedavno uspješno završila. Analizirano je pet velikih područja upravljanja ljudskim resursima – HR strategija, proces regrutiranja i selekcije, upravljanje učinkom, usavršavanje i razvoj te odnos prema zaposlenicima. Addiko banka je ostvarila visoke rezultate u svim ocjenjivanim područjima, a osobito se istaknula svojom kvalitetnom HR strategijom te inicijativama vezanim uz organizacijsku kulturu i brigu za zaposlenike.

Naši zaposlenici su najbitnija karika u našem poslovanju. Zahvaljujući njihovom angažmanu tijekom protekle četiri godine uspjeli smo napraviti snažnu transofrmaciju našeg poslovanja i u potpunosti promijenili pristup klijentima i tržištu. Ovo priznanje nam je značajno jer je nezavisna, eksterna potvrda naših napora koje činimo u upravljanju ljudima,“ istaknula je Sanela Pašić, predsjednica Uprave Addiko Bank Sarajevo.

U Addiko banci je veliki fokus na kulturi rada u Banci, te je izrazito važno da se svi zaposlenici osjećaju ugodno i zadovoljno na svom radnom mjestu. Redovno se provode ispitivanja zadovoljstva i angažiranosti zaposlenika. Uprava Banke redovno obilazi sve regije u kojima Banka posluje te zaposlenicima direktno i potpuno otvoreno komunicira rezultate i informacije o strategiji Banke i budućim aktivnostima, dok se ujedno organizira i neformalno druženje gdje zaposlenici imaju priliku Upravi postaviti sva pitanja koja ih zanimaju. Također, u kompaniji postoji i program kojim se potiču sugestije zaposlenika za poboljšanje poslovanja, pri čemu se redovito nagrađuju najbolje ideje.

Kontinuirano radimo na osnaživanju dvosmjerne, otvorene i iskrene komunikacije s obzirom da se  samo na taj način zaposlenici u potpunosti identificiraju s kompanijom i njenom strategijom. Promoviramo kulturu rada koja uspostavlja ravnotežu privatnog i poslovnog života zaposlenika, jer samo tom ravnotežom možemo imati zadovoljne zaposlenike“, istaknula je Suzana Tihi-Babić, direktorica Odjela upravljanja ljudskim resursima u Addiko Bank Sarajevo te dodala da osim redovnih sistematskih pregleda i edukacije o zdravlju i dobrobiti, postoje i dodatne pogodnosti u vidu slobodnih dana za roditelje prvašića, obiteljski dan za djecu zaposlenika, te brojne druge pogodnosti za zaposlenike.

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija