Najnovije informacije o projektu i HR aktivnostima

Novosti i događanja

Addiko Bank Beograd nagrađen priznanjem Izvrsnost u izazovima

Addiko Bank Beograd nagrađen priznanjem Izvrsnost u izazovima

07. rujna 2020.

Priznanje Izvrsnost u izazovima dodijeljeno je tvrtki Addiko Bank Beograd, čime je ona postala jedina banka dobitnik tog priznanja u Srbiji. Riječ je o priznanju koje SELECTIO dodjeljuje od travnja ove godine onim kompanijama koje su pokazale kvalitetnu koordinaciju zaposlenicima za vrijeme perioda pandemije koronavirusa. Cilj priznanja je isticanje važnosti brige o zaposlenicima i u periodu krize, kao i razmjena dobrih praksi i inicijativa koje su mnoge kompanije pokrenule u ovom izazovnom periodu.

Konzultanti tvrtke SELECTIO ističu da je Addiko banka od početka pandemije koronavirusa pravovremeno omogućila rad od kuće uz svu potrebnu opremu i alate svim zaposlenicima kojima priroda posla to omogućuje, dok su zaposlenici Banke koji su pripadali rizičnim grupama, a nisu bili u mogućnosti raditi od kuće, bili oslobođeni radne obaveze, uz primanje punog iznosa plaće.

U Addiko banci su istaknuli da su fokus stavili na osiguravanje dobrobiti i zdravlja svih  zaposlenika, kao i na pravovremenu komunikaciju svih važnih informacija. Osim toga, prioritet im je u ovom periodu bilo održavanje poslovanja uz strategiju zadržavanja svih zaposlenika, bez smanjivanja plaća. Svojim su zaposlenicima omogućili različite oblike psihološke pomoći i podrške, proveli su brojne edukacije o nošenju sa stresom, radu od kuće i organizaciji vremena, a omogućili su i dodatno nagrađivanje zaposlenika koji su u direktnom kontaktu s klijentima, ali i IT podršci.

Rezultati istraživanja zadovoljstva zaposlenika provedenog u Addiko banci u periodu pandemije govore da su zaposleni prepoznali da Addiko banka brine o njima – rezultati istraživanja su pokazali da je došlo do značajnog porasta angažiranosti zaposlenika.

„Jako sam ponosan na sve koji su dali svoj maksimum onda kada je to bilo najpotrebnije.“ izjavio je Vojislav Lazarević, predsjednik Izvršnog odbora Addiko Banke u Srbiji. „Ova nagrada predstavlja veliku čast, ali i obavezu da kontinuirano brinemo o potrebama zaposlenika i klijenata koji su navikli na vrhunski profesionalizam. U tome ćemo uspjeti samo ako nastavimo biti solidarni i vodimo računa jedni o drugima. Sve ovo nam olakšava korištenje inovativnih digitalnih rješenja kao alata koji poslovanje čini sigurnijim i efikasnijim.“

BUDITE NAJBOLJI U HR!

Zašto Vaša tvrtka ne bi stekla najbolji hrvatski certifikat za upravljanje ljudskim potencijalima?

Prednosti tvrtki nositeljica Certifikata:

  • imaju 35% veći odaziv kandidata na oglase za posao
  • posloprimci ih percipiraju kao dobro organizirane i strukturirane te nude više mogućnosti za razvoj karijere
  • 95% posloprimaca preferiralo bi raditi za kompaniju koja nosi Certifikat Poslodavac Partner

Sada je pravi trenutak da se prijavite kako biste dobili Certifikat Poslodavac Partner za 2020. godinu!

Za više informacija možete se obratiti voditeljici projekta Certifikat Poslodavac Partner, Martini Kessler na martina.kessler@selectio.hr, ili telefonom na 01/6388-204.

Kontaktirajte nas za besplatnu inicijalnu procjenu potencijala od strane naših konzultanata ili ispunite HR upitnik za osnovnu samoprocjenu Vaše organizacije!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija